Haberler

Ebru Gündeş, 12 yaş küçük aşkı Murat Özdemir ile evlendi

Güncelleme:

2021 yılında Reza Zarrab ile olaylı bir şekilde boşanan Ebru Gündeş, bir süredir gözlerden uzak aşk yaşadığı 12 yaş küçük sevgilisi Murat Özdemir ile bugün Dubai'de evlendi.

Güçlü sesi ve tarzıyla her daim adından söz ettiren Ebru Gündeş, bir süredir kendisinden 12 yaş küçük iş insanı Murat Özdemir ile aşk yaşıyor. İlişkisini basından uzak yaşamayı tercih eden Gündeş, bugün sevgilisiyle nikah masasına oturdu.

BALAYINDA KÖRFEZ TURU YAPACAKLAR

Gazete Magazin'de yer alan habere göre, günlerdir Murat Özdemir'le evleneceği iddiasıyla gündemden düşmeyen ve herhangi bir açıklama dahi yapmayan Ebru Gündeş bugün Dubai'de genç sevgilisiyle evlendi. Sadece yakın çevresinin katıldığı bir törenle evlenen Gündeş ile Özdemir'in balayı için Körfez turu yapacağı ileri sürüldü. Gündeş'in nikahtan kareleri paylaşıp paylaşmayacağı ise merak konusu oldu.

Murat Özdemir'in yakın zaman önce Ebru Gündeş için çocuklarının annesi Selin Kabaklı ile boşandı.

Ebru Gündeş, 12 yaş küçük Murat Özdemir ile evlendi

3 EVLİLİK YAPMIŞTI

49 yaşındaki Ebru Gündeş daha önce 3 kez nikah masasına oturmuştu. Usta sanatçı ilk evliliğini 1990 yılında Hamdi Vardar ile yapmış ancak birlikteliği 3 yıl sürmüştü. İkinci evliliğini 2002 yılında Ömer Durak ile yapa Gündeş, 1 yıl sonra boşanmıştı. Gündeş, üçüncü evliliğini ise 2010 yılında Reza Zarrab ile yapmış, ikilinin 2011'de Alara adında bir kız çocukları dünyaya gelmiş ancak 2021 yılında olaylı şekilde boşanmışlardı.

Ebru Gündeş, 12 yaş küçük Murat Özdemir ile evlendi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Murat Özdemir Ebru Gündeş Dubai Magazin Haberler

500

Yorumlar (21)

Kralçıplak:

Devam et Seda ablana yetişmen için biraz daha gayret etmelisin

422
8
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

hep taze seviyor.

304
10
yanıtYanıtla
habar mabar:

mutluluk onunda hakkı

yanıt40
yanıt56
habar mabar:

cengel köymü

yanıt60
yanıt3
sade vatandaş:

bunlar bizim gibi çulsuzlara bakmazlar her daim cebi cüzdanı dolu zengin koca avlarlar

192
5
yanıtYanıtla
Kralçıplak:

Haklısın rıza zerrabı hortumladı şimdi 12 yaş küçük olan zatla keyif yapacak

yanıt128
yanıt9
Spectrum:

Bu tarih boyunca, her yerde böyleydi zaten. Krallar kendi çocuklarını, diğer krallıkların oğulları yada kızlarıyla evlendirirdi. Hiç unutmam sene 1996 Wimbledon Kadınlar Yarı Final Tenis maçında izleyicilerden biri Steffi Graf'a "Steffi benimle evlenir misin" diye bağırmıştı. Steffi graf'da bağıran kişiye ne kadar paran var diye cevap vermişti. vs vs...

yanıt31
yanıt0
JY:

PARASI VAR UNLUDE EH HALA GIDERIDE VAR NIYE EVLENIRSIN?????? BIRAZCIK GONLUNU EGLENDIR SONRA YOL VER GITSIN GELSIN YENI ASKLAR.

40
120
yanıtYanıtla
Vatansever:

Tipik bir chp kafası

yanıt57
yanıt92
ARSLANOĞLU Hakan:

Ebru hanım küçüklüğüne değer vermez sanırım. önemli olan işlevidir.

118
7
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title