Haberler

Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'a yanıt verdi

Güncelleme:

Duygu Nebioğlu, babası Metin Akpınar'ın açıklamalarına karşılık vererek pazartesi günü televizyon programında gerçekleştireceği açıklamayı duyurdu. Nebioğlu, Akpınar ailesiyle yaşadığı süreci anlatacağını ve gerçekleri ortaya koyacağını belirtti.

Duygu Nebioğlu babası Metin Akpınar'ın açıklamasını görünce ise sinirlendi ve bir paylaşım yaparak şunları söyledi:

"İYİ NİYETİMİ KULLANIP..."

"Metin Akpınar'ın yapmış olduğu basın açıklamasına karşılık son açıklamamı pazartesi günü İstanbul'da televizyon programında gerçekleştireceğim.

Size elimdeki deliller ile gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlattığımda sanat tarihinin kaybı çok büyük olur. Bir insanın hayatı boyunca yapmış olduğu emeklerini yok edecek eğitim almadım Nebioğlu ailemden.

Benim çok iyi büyütülmüş olmamdan kaynaklı iyi niyetimi kullanıp yalanları ile konuşmaya devam edenlerin sosyalist yapısının gerçekliğıni bir araştırın önce.

Ve siz terbiyesiz troller sizin kimler tarafınızdan tutulup bana attığınız mesajların yaptığınız AHLAKSIZLIĞIN farkındayım ben bu süreci Akpınar ailesi ile birebir yaşadım kendinize başka sözler bulun."

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Duygu Nebioğlu Metin Akpınar Nebioğlu Medya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title