Haberler

Dünyaca ünlü aktör Jason Statham Türkiye'yi yere göğe sığdıramadı

Güncelleme:

Ünlü aktör Jason Statham, Five Eyes filminin çekimleri için geldiği Antalya'dan ayrılmadan önce açıklamalarda bulundu. Türkiye'yi çok sevdiğini dile getiren Statham, "Türk misafirperverliğini hiç unutmayacağım. En kısa sürede ailemle birlikte Antalya'ya tatile geleceğim" dedi.

Five Eyes filminin çekimleri için Antalya'ya gelen dünya ünlü İngiliz aktör Jason Statham, ülkeden ayrılmadan önce kaldığı otelin yönetim kurulu başkanı Ali Şafak Öztürk ile bir araya geldi.

"EN KISA SÜREDE AİLEMLE TATİLE GELECEĞİM"

Öztürk ile görüşmesinde Türkiye'yi çok sevdiğini dile getiren Statham, "Türkiye çok güzel bir ülke, Türk kültürü ve Antalya şehri beni çok etkiledi. Türk misafirperverliğini hiç unutmayacağım. En kısa sürede ailemle birlikte Antalya'ya tatile geleceğim. Ayrıca Hollywood'daki diğer sanatçı arkadaşlarıma da Antalya ve Türkiye'den bahsedeceğim. Onların da benim gibi Türkiye'de film çekmelerini isteyeceğim. 2 ay boyunca Türkiye ve Türk insanı beni çok etkiledi" diye konuştu. Öztürk ise "Statham'ı 2 ay boyunca ağırlamaktan çok mutlu olduk. Kendisini ve ailesini tatil için davet ettik" dedi.

1.8 MİLYARLIK DEV PLATODA ÇEKİMLER SÜRDÜ

Ünlü yönetmen Guy Ritchie ve İngiliz aktör Jason Statham'ın bir araya geldiği 'Five Eyes' filminin çekimlerine, 21 Ocak'ta Antalya'da başlandı. 1.8 milyar TL'ye inşa edilen ve dev bir film platosuna dönüşen Expo alanında başlayan çekimler, tarihi semt Kaleiçi ile Cumhuriyet Meydanı'nda devam etti.

Dünyaca ünlü aktör Jason Statham Türkiye'yi yere göğe sığdıramadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jason Statham Antalya Haberler

500

Yorumlar (28)

Samet:

Ne biliyim bu adama seviyorum ya. Adam ya.

24
2
yanıtYanıtla
Cevlikli:

Otelcinin tipine bakin giyim kuşam bozukluğu var

7
17
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

HER ZAMAN DEMİŞİMDİR BU ADAM KEŞKE TÜRK OLSA DİYE ÇÜNKÜ ÇOK BENZİYOR

21
1
yanıtYanıtla
RACO:

ingilizle amerikalıyla dalga geçeriz hep düşman deriz ama bizden bahsedince yağlayınca ballayınca herşeyi unutur gaza gelir havalara uçarız değişik bi milletiz

18
3
yanıtYanıtla
Pilot:

Dusmanimiz bu tur ulkeleri yonetenler, vatandaslari degil. Amerikan vatandaslari inanin cogu iyi insanlar. Buyuk sehirlerinde bile ezan sesi duyabilirsiniz ve sokakta namaz kilanlar var. Hic kimsede tek bir kelime etmez, ama boyle ulkeleri yonetenler yokmu, iste onlar kendi cikarlari icin, herkesi soymaya kalkan tipler ve ulkelerini cok yanlis temsil edenlerdir.

yanıt4
yanıt0
Emre Türkmen:

Bu tip adamların yorumları ülkemiz için çok önemli. Devlet şu anda bu film çekimlerini destekliyor sanırım son zamanlarda turizm adına yapılan en büyük hamle. İşallah devamı gelir de hala fes taktığımızı düşünen insanlar azalır.

19
1
yanıtYanıtla
Yeşil:

Fes taksak ne olacaktı ? Kendi kültürümüz olmuş olacaktı en azından. Birilerinin özentisi olmayacaktık. Emin ol gericilik kafana taktığın şeyle değil o kafanın içindeki ile alakalı ama sen ve senin gibiler anlayamazlar bunu. . .

yanıt2
yanıt5
RACO:

bunlar boş işler koca ülkenin turizmi bunların ona buna ülkemi övmesinemi kaldı, nasılki brad pit almanyayı ballandıra ballandıra anlattığında oraya akın edilmiyosa buda türkiyeyi övdü diye kimse gelmez

yanıt0
yanıt0
h. yüksel:

antalya ya gelip tatil yapıp tavsiye etmesi süper olur turizm canlansın turizm işçileri kazansın bu pandemi dönemi işler açılır inşallah antalyada

19
0
yanıtYanıtla
zırdeli fenerli:

jason delikanlı abimizdir. çok pis adam döver

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title