Haberler

Düğün İçin Geri Sayım Başladı

Hollywood'un ünlü isimleri düğünleri için hazırlıklara başladı.

KATE HUDSON

Yaz sonunda Muse grubunun solisti Matthew Bellamy ile evlenecek olan Kate Hudson, forma girmek için kolları sıvadı. Haftada 6 gün spor yapan Hudson, her güne 15 dakika koşuyla başlıyor. Bunun ardından 2 saat özel hoca eşliğinde pilates yapıyor. Akşam saatlerinde de dans dersi alarak daha hızlı bir şekilde forma giriyor.

ADELE

Bu sonbahar İngiliz işadamı Simon Konecki ile evlenmeyi planlayan ünlü şarkıcı Adele, kısa bir süre öncesine göre çok daha fit! Abur cubur ve tatlı yemeyi bırakan, bunun yerine ağırlıklı olarak sebze yemeği tercih eden Adele, her gün yürüyüş yaparak aşırı kilolarından kurtuldu. Ünlü şarkıcı, rejim yapmayı sürdürüyor.

BRITNEY SPEARS

Eski menajeri Jason Trawick ile yaz sonunda evlenmeyi planlayan ünlü şarkıcı Britney Spears, sevgilisinin spora olan merakı yüzünden kendisi de her gün spor yapmaya başladı. Haftanın 6 günü evindeki spor salonunda özel antrenör eşliğinde çalışan Spears, ayrıca diyetisyen kontrolünde kilo vermeyi sürdürüyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Matthew Bellamy Britney Spears Kate Hudson Muse Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title