Haberler

Domuz gribi teşhisi konulan şarkıcı Nilüfer, taburcu olacağı tarihi duyurdu

Güncelleme:

Domuz gribi teşhisiyle hastaneye kaldırılan şarkıcı Nilüfer, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak durumunun iyi olduğunu ve birkaç gün sonra taburcu olacağını söyledi.

Ünlü şarkıcı Nilüfer, yaklaşık 20 önce soğuk algınlığı nedeniyle apar topar hastaneye kaldırıldı. Domuz gribi teşhisi konulan şarkıcıdan günler sonra ilk paylaşım geldi.

"NE VİRÜSMÜŞ YA"

Domuz gribi teşhisi konulduğu için gözetim altına alınan Nilüfer, sosyal medya hesabından hastanede yattığı süre zarfında neler yaşadığını anlattı. Hastanedeki penceresinden gördüğü bir martının görüntüsünü takipçileriyle paylaşan Nilüfer aynı zamanda müjdeli haberi de verdi. Nilüfer paylaşımında "Hastane odamda beni ziyarete geldi. Ve çok daha iyiyim. Neredeyse 20 gün. Ne virüsmüş yaaa. Bir kaç gün içinde evimde olacağım inşallah dostlar" dedi.

Domuz gribi teşhisi konulan şarkıcı Nilüfer, taburcu olacağı tarihi duyurdu

DOMUZ GRİBİ NEDİR, BELİRTİLERİ NELERDİR?

A tipi influenza virüsü olarak da bilinen H1N1 virüsünün sebep olduğu bir grip türü olan domuz gribi, sıklıkla kış aylarında görülen ve mevsimsel grip hastalığı ile aynı belirtilerle kendini gösteren bir hastalıktır. Kişisel özelliklere göre değişmekle beraber domuz gribi belirtileri şu şekilde sıralanabilir; Ateş, boğaz ağrısı, öksürük, vücut ağrıları, baş ağrısı, ateşe bağlı olarak üşüme.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Domuz Gribi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

BELGİN:

Fotoğrafına baktım , acaba bana da bulaşır mı ?

3
1
yanıtYanıtla
Bulaşık:

Ben ekmek teknesinden bulaşık.Sana zaten şeytanlar bulaşmış.

yanıt0
yanıt3
BELGİN:

espiri yaptık be . BULAŞIK , sen de sazan gibi atladın .

yanıt2
yanıt1
Bılgısayarcı:

amaaan

3
1
yanıtYanıtla
buğra:

çok geçmiş olsun

4
0
yanıtYanıtla
Gizem:

Geçmiş olsun

3
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

ULA BU GRİP HAKEDENE Mİ BULAŞIYI. BEN İNSAN GİBİ YAŞIYOM ŞÜKÜR

2
0
yanıtYanıtla
Tarık:

Büyük lokma ye büyük laf etme

yanıt3
yanıt0
zehra:

öyle deme günlerdir sende su lanet hastalıkla uğraşıyorum her gün allaha al canımı diyorum dayanmak o kadar zor ki ölüm gibi bir şey ama ölmüyorsun allah kimseye yaşatmasın çok zor çok

yanıt0
yanıt0
XXXX:

NE, DİRSEN LO, HA GURBAN, , MAL MISAN SİYE,

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title