Haberler

Doğduğun ev kaderindir online miptv de

"Doğduğun Ev Kaderindir" dizisinin oyuncuları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz gün bir dijital platform üzerinden gerçekleşen online söyleşide dünyanın 70 ülkesinden yaklaşık 200 katılımcıyla bir araya geldi.

Yapımını OGM Pictures'ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'in üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı'nın senaryasonu kaleme aldığı, yayınlandığı günden itibaren dünya gündeminden düşmeyen büyük ilgiyle karşılaşan "Doğduğun Ev Kaderindir" dizisi Türkiye adına bir ilke imza attı. Her yıl Cannes'da binlerce sektör önderini bir araya getiren, televizyon dünyasının en büyük fuarları arasında yer alan MipTV pandemi sebebiyle bu yılki etkinliğini iptal etmişti. MipTv kapsamında online mecralarda fuar adına etkinlikler gerçekleşirken "Doğduğun Ev Kaderindir" dizisi oyuncuları da Eccho Rights'ın organize ettiği online panele katıldı!

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Eylem Canpolat Türkiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title