Haberler

    DNA dizilimine baktıran Meryem Uzerli, sonucu görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, başrolünü oynadığı Kovan filminin 43. Uluslararası Moskova Film Festivali'ndeki gösterimi için Rusya'nın başkenti Moskova'ya geldi. Oradan soruları yanıtlayan oyuncu, geçen sene DNA dizilimine baktırdığını ve Rus kökenli olduğunu öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadığını söyledi.

    Yıllar önce rol aldığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde oynadığı "Hürrem Sultan" rolüyle Rusya'da da tanınan oyuncu Meryem Uzerli, Moskova'da sıcak bir şekilde karşılandı. Başrol oynadığı Kovan filminin çekimlerinden bahseden Uzerli, yaşadığı zorlukları da anlattı.

    ÇEKİMLERDE ARILARLA ZOR ANLAR YAŞAMIŞ

    Filmdeki rolünden bahseden oyuncu, "Ayşe karakteri, şu ana kadar oynadığım karaktere benzemiyor. Ayşe, daha sakin ve daha melankolik bir karakter. Senaryoyu okuduğum zaman, bu projede mutlaka olmak istedim. Bu benim için değişik bir deneyim oldu" dedi. Çekimlerin Gürcistan sınırları yakınında gerçekleştiğini anlatan Uzerli, birçok kez arı sokmasına maruz kaldığını söyledi.

    "YÜZDE 6-8 RUS KÖKENLİ ÇIKTIM"

    Babası Türk, annesi Alman olan ünlü isim, geçen sene DNA dizilimini yaptırdığını anlatarak "Yüzde 6-8 Rus kökenli olduğum ortaya çıktı. Buna çok şaşırdım. Anneme ve babama sorduğumda ise ailenin geçmişinden birçok şey ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

    DNA dizilimine baktıran Meryem Uzerli, sonucu görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Hürrem Sultan Moskova Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500

    Yorumlar (4)

    cnr clk:

    2. dunya savasindan sonra cogu alman ruslar ile karisti. cok detaya girmiycem . bunun anneside alman . illaki bir karisiklik olmustur

    118
    7
    yanıtYanıtla
    Engin Turan:

    Türkiye nin kaymağını bunlar yiyor Aslında bu vatan bunun gibilerin Bizler amele yani multeciyiz Iyiki ölüm var yoksa bu dünya zıvanadan çıkmış

    66
    3
    yanıtYanıtla
    Kukari Badi:

    E boşuna Hürrem rolü verilmedi arkadaşa.

    20
    6
    yanıtYanıtla
    Jack Daniel:

    İnanmayın böyle saçmalıklara tek bir ırk var o da insan ırkı sadece renklerimiz kültürlerimiz farklı olabilir kütük aynı

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title