Haberler

Dizi Teklifi Götürülen Cüneyt Arkın, Parayı Duyunca Hırsından Ağlamış

Güncelleme:

Usta oyuncu Cüneyt Arkın'a dizi teklifi götürüldüğünü belirten 'Bay Sinema' lakaplı Türker İnanoğlu, "Bu rol için küçük bir rakam teklif etmişler. Hırsından ağlamış. Koskoca adamı ağlatmışlar" dedi.

Yapımcı ve senaryo yazarı Türker İnanoğlu, verdiği röportajda usta sanatçı Cüneyt Arkın hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"KOSKOCA ADAMI AĞLATMIŞLAR"

Sözcü'de yer alan habere göre; 81 yaşındaki yapımcı ve senaryo yazarı, "Cüneyt Arkın'a bir dizi teklifi gitmiş ama kabul etmemiş galiba" sorusuna, "Bir yerde okudum ben de bunu. Ayıptır! Bugün dizilerde çok büyük paralar var. Haftada 50-60 bin lira kazanan oyuncular var. Aramışlar bunu. Bir rol ve çok küçük bir rakam teklif etmişler. Hırsından ağlamış. Koskoca adamı ağlatmışlar" yanıtını verdi.

Dizi Teklifi Götürülen Götürülen Cüneyt Arkın, Parayı Duyunca Hırsından Ağlamış

"İRAN SİNEMASINDA CÜNEYT'E TAPIYORLARDI"

Usta oyuncunun Filiz Akın'la birlikte rol aldığı iki filmin orfinallerinin bu ülkede kaldığına dikkat çeken İnanoğlu, "İran ile iki tane ortak film yaptığımız dönemde orada ihtilal oldu ve orjinalleri orada kaldı. Filmlerin adı 'İki Esir ve 'Melikşah' idi. Cüneyt Arkın ve Filiz Akın rol almıştı. 1980'lerde hem İran hem de İtalya ile kültür alışverişi çok yoğundu. Maalesef Cüneyt Arkın'ın iki filmi esir! O yıllarda özellikle İran sinemasında Cüneyt'e tapıyorlardı resmen ama olmadı" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türker İnanoğlu Cüneyt Arkın Sözcü İran Magazin Haberler

500

Yorumlar (76)

Aslı:

SENİN SAÇMA SAPAN FİLMLERİNİN MODASI GEÇTİ BABALIK.

6
97
yanıtYanıtla
YUSUF:

sımdıkler cokmu mantıklı? heryer oyuncu kaynar oldu. ahlaksız dızıler turedı

yanıt22
yanıt3
CAN:

Sensin babalık soytarı saygılı ol.

yanıt28
yanıt2
isyankar:

eminim ki Cüney Arkın''ın filimlerinin en az yarısını izlemişsindir. Büyük ustaya söylediğin bu laf için kendinden utanmalısın. Onun filmleri olmasaydı küçükken ne izlerdin acaba? Yazıklar olsun senin söylediğin bu lafa.

yanıt12
yanıt1
zavallı aslı:

zavallısın

yanıt9
yanıt2
RIZA:

cuneyt antıpatılı Bı delı keko kuyuya tas atmıs altı kısı cıkarmaya calısmıs

yanıt2
yanıt0
H.A:

HERŞEY MALESEF ESKİ DE KALDI SANATÇILIK BİRAZ DA BENCE PARAYLA YAPILACAK BİŞEY DEĞİL YA CÜNEYT ARKINA SAYGIM SONSUZ AMA BU YAŞTA ZATEN BAŞROL OLAMAZSIN BAŞROL OYUNCULARI KADARDA EFOR SARFEDEMEZSIN ONLARIN ALDIĞI O PARAYI DA ALAMASSIN ZAMANINDA SENDE ALDIN YANİ AĞLAMAYA LÜZÜM YOK.

49
10
yanıtYanıtla
zaza 12:

ben kemal sunal ın filmlerinden çok Cüneyt arkının filmlerine gülüyorum çok komikler mübarek kendini Antonyo Baneras sanıyor

6
45
yanıtYanıtla
vatan tek:

kurt kocayinca köpegin maskarasi olurmus

37
4
yanıtYanıtla
Nasip:

İşine gelirse

4
36
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title