Haberler

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'yi Köy Şartlarına Uyarlayan Öğrencileri İstanbul'a Getirtiyor

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, Diyarbakır'da 'O Ses Türkiye'yi köy şartlarına uyarlayan öğrencileri İstanbul'a getiriyor. İstanbul'a gelecek olan öğrenciler ilk kez uçağa binecek ve denizi görecekler.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin kırsal mahallerinden Yemişalan'daki çocuklar, mahalledeki taşlık alanda bir araya gelerek, beğeniyle takip ettikleri "O Ses Türkiye" yarışmasını köy şartlarına uyarladı. Görüntülerin ardından harekete geçen Acun Ilıcalı, 50 öğrenci ve öğretmeni İstanbul'a getirtiyor.

ACUN, ÇOCUKLARI İSTANBUL'A GETİRİYOR

Fırça ve el fenerini "mikrofon", domatesi "buton", kayaları "jüri masası" olarak kullanan çocuklar, canlandırdıkları yarışmayı cep telefonu ile kaydetti. Jüri üyesi beğendiği yarışmacıya dönmek istediğinde sandalyeleri dönerli olmadığı için görevlendirilen iki çocuk tarafından kaldırılarak çevrildi. Çocukların paylaştığı görüntüyü izleyen yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile temasa geçerek, köy okulundaki çocukların tamamını İstanbul'a davet etti.

Diyarbakırlı Çocukların 'O Ses Türkiye'Si Ses Getirdi

50 ÖĞRENCİ VE 10 ÖĞRETMEN GELİYOR

Ailelerle yapılan görüşme sonucunda okuldaki 50 öğrencinin 10 öğretmen eşliğinde İstanbul gezisine katılması kararlaştırıldı. Çocuklar, bugün uçakla İstanbul'a giderek, 2 günlük geziye katılacak.

"İLK KEZ UÇAĞA BİNECEĞİZ VE DENİZ GÖRECEĞİZ"

7. sınıf öğrencisi Ebru Ceylan da köydeki çocuklar olarak İstanbul'a gidecekleri için heyecandan iki gündür uyuyamadıklarını anlatarak, "İlk kez uçağa bineceğiz ve denizi göreceğiz. Bu nedenle sevinçliyiz." dedi. Emin Ceylan ise köyde taklidini yaptığı jüri üyesi Muraz Boz'u İstanbul'da göreceğini ifade ederek, kendilerine bu imkanı sağlayan Ilıcalı ve ekibine teşekkür etti.

"KATILMA İMKANIMIZ OLMADIĞI İÇİN KENDİMİZ ÇEKMEK İSTEDİK"

Çocuklardan İsmail Ceylan (16), yaptığı açıklamada, yarışma programını çok sevdikleri için sürekli izlediklerini söyledi. Yarışmaya katılmak istediklerini ancak bunun gerçekleşemeyeceğini düşündükleri için programın benzerini çekmeye karar verdiklerini belirten Ceylan, "İmkanımız olmadığı için stüdyoda çekemedik. Köyde taşlık alanda çekim yaptık. Mikrofon yerine saç fırçası ve el feneri, buton yerine domates ile masa yerine de kaya kullandık. Sosyal medyada paylaştıktan sonra büyük ilgi gördü." ifadelerini kullandı.

Diyarbakırlı Çocukların 'O Ses Türkiye'Si Ses Getirdi

Yapımcı Acun Ilıcalı'nın kendilerini İstanbul'a davet ettiğini dile getiren Ceylan, taklidini yaptıkları jüri üyesi sanatçılarla bir araya gelecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktardı.

Kaynak: AA / Magazin

O Ses Türkiye Sosyal Medya Diyarbakır Bağlar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (26)

Ebru:

Güzel haberlere bile çirkin yorumlar yapacak kadar , ne ara bu kadar kötü yürekli olduk. Adam iyilik yapmış Allah razı olsun . Yapsa suç yapmasa suç. Biraz hayata, olaylara lütfen güzel pencereden bakın. Bu kadar kötü yorumlar yapmayı kendinize yakıştırmayın. Kimsenin yapamadığını yaptığı için ayakta alkışlıyorum sevgili Acun ılıcalı''yı. .

20
2
yanıtYanıtla
hülya:

Helal olsun Acuna cocuk sevindirmek cok büyük erdem. Adam gibi adammis.

19
3
yanıtYanıtla
Nadir:

Buna Acun demisler. Reklamini nasil ve ne zaman yapacagini biliyor.

15
6
yanıtYanıtla
reklamcı:

reklam kokan hareketler bunlar. bu adam basit bir taklitci . patenti başklarına ait proğramlar yapıyor. Akıllı olsa kendine ait patentli bir proğramı olur. burada onu destekleyen şakşakcılara bakmayın siz.

6
13
yanıtYanıtla
sokrates:

reklam yapana kadar keşke filistindeki çocuklara yardım etsen belki biraz faydan olur

3
14
yanıtYanıtla
regellos:

bırak bu işleri sokrates türkiyede o kadar aç insan var ki filistine yapacağın yardımı onlara yap

yanıt10
yanıt2
murat uslu:

tek kelime ile tebrık edıyorum acun ılıcalı adamsın

12
5
yanıtYanıtla
khabib:

acun işin gücün şow

5
11
yanıtYanıtla
KHABİB:

SONUÇ AHLAKSIZLIK

yanıt1
yanıt0
takipte:

olsun o kadarda sen sonuca bak

yanıt5
yanıt1
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title