Haberler

Dilan Deniz Çiçek, yeni projeleri için saç stilini değiştirdi

Güncelleme:

Son olarak Çukur dizisinde "Sena" karakterini canlandıran Dilan Deniz Çiçek, Metin Akdülger ile başrolü paylaştığı "Yarına Tek Bilet" filmi ve önümüzdeki hafta çekimleri başlayacak "Yarım Kalan Aşklar" dizisi için saç stilini değiştirdi.

Dilan Çiçek Deniz, Çukur dizisinden ayrıldıktan sonra eğitim programlarına odaklanmıştı. Sinema filmi ile gündemde olan ve önümüzdeki hafta çekimleri başlayacak yeni dizisi için hazırlık yapan Dilan Çiçek Deniz, değiştirdiği saç stiliyle dikkat çekti.

YENİ DİZİ İÇİN İMAJINI DEĞİŞTİRDİ

Güzel oyuncu, bugünlerde seyirciyle buluşan Metin Akdülger ile başrolü paylaştığı "Yarına Tek Bilet" filmi için kamera karşısına kaküllü saçıyla geçmişti. Deniz, rol arkadaşı Burak Deniz ile önümüzdeki hafta çekimlere başlayacağı "Yarım Kalan Aşklar" dizisi için de saç imajını değiştirdi.

"SETLERE KAVUŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM"

"Bu küçük yenilikle çok özlediğim setlere kavuşmanın da mutluluğunu yaşıyorum" diye konuşan güzel oyuncu, durgun karantina dönemi sonrasında başlayan iş yoğunluğundan memnun olduğunu belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dilan Çiçek Deniz Çukur Haberler

500

Yorumlar (4)

Nurk:

Olmuş mu? Olmamış.

2
0
yanıtYanıtla
Kyab:

Kahkül uzun suratlara yakışmaz.

1
0
yanıtYanıtla
leventler:

Eski saç sitili daha iyi. Yenisi yakismamis. . .

0
0
yanıtYanıtla
ENİS:

Bu kızın gözleri Türkan Şoray''ınkine benziyor. Fakat ölü gibi bakıyor. Gençlik enerjisi yok gibi. . Yoksa fiziği çok düzgün. Çok koyu tenli. O yüzden hafif açık saç rengi yapsa iyi olacak. Sarışın mı? Asla. Çok iğrenç olur. Beraber olduğu erkek seçimi tam bir felaket. Bu kızın yanına yakışıklı değil, karizması ve işi olan bir erkek lazım. Zengin olması da şart değil.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title