Haberler

Didem Soydan, Gamze Özçelik ile İlgili Düşüncelerini Açıkladı

Güncelleme:

Cesur fotoğraflarıyla gündemden düşmeyen ünlü model Didem Soydan, geçtiğimiz günlerde tesettüre giren Gamze Özçelik ile ilgili düşüncelerini açıklayarak, "Sevgiler içi dışı güzel kadın." dedi.

Sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştığı cesur fotoğraflarla gündeme sık sık gelen ünlü model Didem Soydan, Gamze Özçelik hakkındaki düşüncelerini açıkladı.

Didem Soydan, Gamze Özçelik ile İlgili Düşüncelerini Açıkladı

"SEVGİLER İÇİ DIŞI GÜZEL KADIN"

Instagram hesabından Gamze Özçelik'in fotoğrafını paylaşan Didem Soydan fotoğrafa, "Canım Gamze Özçelik, seni uzun yıllardır tanıyorum, sevgili ablanla tanışma ve hep beraber sohbet etme fırsatım oldu kaç kere. Muazzam güzelliğe sahiptir Gamze. Konuşurken izlerdim onu hayranlık ve hala hayranlıkla izliyorum onu. Çok güçlü bir kadın. Yardım etmek çok basit gözüküp çok zor sınavlar içeren matematiklere sahiptir. Herkesi memnun etmek zordur. Ama ben çok eminim ki onun herkesle değil tek bir güçle bütün olayı. O güç ise Allah ve eminim seni görüyor. Sevgiler içi dışı güzel kadın Gamze Özçelik." notunu ekledi.

Didem Soydan, Gamze Özçelik ile İlgili Düşüncelerini Açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Sosyal Medya Didem Soydan Magazin Haberler

500

Yorumlar (48)

Gazeteci:

Yapmayin beee şöhretliginizi az kaybedince bukalemun gibi degismeyin neyseniz oo ama yok az ekranlardan uzak kalindimi etekler tutuşuyor hemen

5
38
yanıtYanıtla
Seren can:

Örnekleri çok evet

yanıt0
yanıt0
...?:

Çok doğru söylüyorsunuz

yanıt0
yanıt0
Ceren:

Zan iftira günahtir. . Bir insanin kalbini actin mi , kalbinin icini mi gördün ?Iman takva hu$u Hidayet herkese nasip olmaz. . .

yanıt4
yanıt0
ASLI:

TÖVBE ETMİŞ KAPANMIŞ OLABİLİR. AMA ALLAH AF ETSE BİLE TEKNOLOJİ AF ETMEZ. FİLM SONSUZA KADAR İNTERNETDE İZLENE BİLECEK. TORUNUNUN TORUNU BİLE İZLEYE BİLECEK.

0
42
yanıtYanıtla
ASLIYA:

aslı biraz terbiyeli ol. senin de başına gelebilir papağan gibi tekrar etmene gerek yok. boş ver. sen git fasulye ayıkla. sil süpür dert etme.

yanıt9
yanıt1
Ebru:

Teknoloji affetmese nolurmus sacma sapan konusma bu dunyada hersey imtihandir karsisina gelince oyle bisey sabredecektir uzulme sen

yanıt0
yanıt0
YVZS:

GAMZE HANIM ALLAH KABUL EYLESİN. UTANDIRMASIN. SAYGILAR.

26
4
yanıtYanıtla
mu-ay:

kadinligini kaybetmis

1
24
yanıtYanıtla
mühendis:

kadınlıkk açıklıkla oluyorsa kadınlıktan istifa ediyorum

yanıt4
yanıt1
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title