Haberler

Didem Soydan'dan Milli Piyango Açıklaması: Ortadan Kaybolurum

Güncelleme:

Ünlü manken Didem Soydan bir etkinlik çıkışı "70 milyon TL'lik Milli Piyango ikramiyesi size çıkarsa ne yaparsınız?" sorusuna, "Milli Piyango biletine büyük para çıkarsa ortadan kaybolurum." cevabını verdi.

Bir etkinlik çıkışı görüntülenen Didem Soydan, "Milli Piyango biletine büyük para çıkarsa ortadan kaybolurum" ifadelerini kullandı.

"ORTADAN KAYBOLURUM"

Geçtiğimiz günlerde bornozlu fotoğraf akımına uyarak bir paylaşımda bulunmasıyla gündeme gelen Didem Soydan, bir konserde görüntülendi. Verdiği bir partiden bahseden Didem Soydan, '"Farklı ve güzel bir partiye imza attım. Devamı gelecek fakat aldığım Milli Piyango biletine büyük para çıkarsa ortadan kaybolurum" ifadelerini kullandı.

Didem Soydan'dan Milli Piyango Açıklaması: Ortadan Kaybolurum

GAMZE ÖZÇELİK AÇIKLAMASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Instagram hesabından Gamze Özçelik'in fotoğrafını paylaşan Didem Soydan fotoğrafa, "Canım Gamze Özçelik, seni uzun yıllardır tanıyorum, sevgili ablanla tanışma ve hep beraber sohbet etme fırsatım oldu kaç kere. Muazzam güzelliğe sahiptir Gamze. Konuşurken izlerdim onu hayranlık ve hala hayranlıkla izliyorum onu. Çok güçlü bir kadın. Yardım etmek çok basit gözüküp çok zor sınavlar içeren matematiklere sahiptir. Herkesi memnun etmek zordur. Ama ben çok eminim ki onun herkesle değil tek bir güçle bütün olayı. O güç ise Allah ve eminim seni görüyor. Sevgiler içi dışı güzel kadın Gamze Özçelik." notunu eklemişti.

Didem Soydan'dan Milli Piyango Açıklaması: Ortadan Kaybolurum

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Didem Soydan Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

Mebrure:

Lisedeyken komposizyon konusuydu. Büyük ikramiyeyi alırsanız ne yaparsınız? Almam diye bir sayfa yazı yazdım. Hala almak istemiyorum bu yüzden bilette almıyorum.

5
4
yanıtYanıtla
Hakkı Adyın Bulut Karagündostu:

mebrure çok yaşa zaten haram bu kardeş

yanıt1
yanıt3
FREDDY MERCURY 1941:

buyuk bır partıye ımza atmak ıle ovunmek. . ah ne acı robetten mezun olmak yerıne bunlar gıbı sosyal medya pususunda olmak lazımmış. . .

2
2
yanıtYanıtla
geçelim:

sağlam bi yorum yapardım ama neyse.

1
1
yanıtYanıtla
Farkedilmek için her yerden resim atıyor:

Parası olursa resim sayısı katlanarak artar.

1
0
yanıtYanıtla
birkelam:

kelin ilacı olsa başına sürer verdiğiniz paralar boşa gitmiyor emin olun ayrıca büyük ikramiye kime çıkmış çevrenize bir bakın sömürülmemek için uzak durun.

0
1
yanıtYanıtla
aaaaaa:

bana ver kız ne ne yapacan. .

1
0
yanıtYanıtla
???????????????:

eski giydiği kıyafeti hediye etmiyor para çıkınca seni mi görecek

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok merak ediyorduk zaten ulan ülke ye bak bi yandan şehit bi yandan magazin kovalayan medya vay beeeeeeee

0
0
yanıtYanıtla
MEMATI:

USTA BEN SENLE NE YAPACAGIM COK IYI BILIYORUM BUYUK IKRAMIYE SEN OLSUN OLMAZMI

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title