Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Halit Akçatepe'nin Ailesine Taziye Telefonu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 79 yaşında yaşamını yitiren sinema ve tiyatro sanatçısı Halit Akçatepe'nin ailesini telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu akşam, vefat eden duayen oyuncu Halit Akçatepe'nin kızı Ebru Akçatepe'yi telefonla aradı. Hatırlanacağı gibi Erdoğan, Akçatepe'nin vefatının ardından taziye mesajı yayınlamıştı.

ESERLERİYLE HAYIRLA ANILACAK

Sanat dünyamızdan bir yıldızın daha kaymasından derin üzüntü duyduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akçatepe'nin geride bıraktığı eserleriyle gelecek kuşaklar tarafından da hayırla anılacağını belirtti.

EMİNE ERDOĞAN'IN BAŞSAĞLIĞINI İLETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Ebru Akçatepe'nin kardeşleri Itır ve Günsu Akçatepe başta olmak üzere tüm aileye başsağlığı dilediği görüşmede, merhum sanatçıya bir kez daha Allah'tan rahmet diledi. Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'nın da aileye taziyelerini ilettiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Halit Akçatepe Günsu Akçatepe Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title