Haberler

Bomba iddia! Derin Talu ile Hakan Sabancı aşk yaşıyor

Güncelleme:

Adı ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile anılan ve geçtiğimiz günlerde oyuncuyla Cihangir'de görüntülenen iş insanı Hakan Sabancı'nın, Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'yla aşk yaşadığı iddia edildi.

Sosyetenin çapkın ismi Hakan Sabancı'nın adı şimdi de Defne Samyeli'nin 19 yaşındaki kızı Derin Talu'yla anılıyor. Geçtiğimiz günlerde oyuncu Dilara Aksüyek ile görüntülenen Sabancı'nın gönlünüDerin Talu'ya kaptırdığı öne sürüldü.

DAKİKALARCA ÖPÜŞTÜKLERİ İDDİA EDİLDİ

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Hakan Sabancı ve Derin Talu, geçen perşembe akşamı Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekandaydı. Sarmaş dolaş eğlenen ikili, samimiyeti ilerletti ve çevredeki meraklı bakışlara aldırış etmeden dakikalarca öpüştü. Hakan Sabancı'nın adı son olarak oyuncu Dilara Aksüyek ile gündeme gelmişti. Sabancı'nın 2016 yılında Derin Talu'nun ablası Deren Talu ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Bomba iddia! Derin Talu ile Hakan Sabancı aşk yaşıyor

Bomba iddia! Derin Talu ile Hakan Sabancı aşk yaşıyor

Bomba iddia! Derin Talu ile Hakan Sabancı aşk yaşıyor

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Dilara Aksüyek Defne Samyeli Hakan Sabancı Derin Talu Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (6)

Serdaroğlu:

Gönlünü kaptırdı demiyelim de gözüne kestirdi diyelim.

142
5
yanıtYanıtla
mojo risin:

Aile mirası işte.. gelecek kaygısı yok.. eğitim kaygısı yok..eee bu çerkenez herifin bu hafta kimle sevişiyor olduğunu bence bilmemize hiç gerek yok.. Sabancılar ülke ekonomisine ülke gençlerine örnekti yıllarca.. şimdi maalesef yeni nesilleri kendilerinin zerre katkısı olmayan servetlerini gözümüze sokarak ördek oldular..

125
8
yanıtYanıtla
Deli dumrul:

Zengin erkekler normal kadınlarla birlikte olacak degil ya. Sosyetik guzel hadi evlenelim demez. Adamın başını agritmaz. Pırlanta hediyesini alır, belki daire vb. Sonra herkes yoluna. karışmayın gençlere.

89
8
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Zinaya ask diyenler

13
5
yanıtYanıtla
lavinia :

BU ADAM BİR BEENİMLE SEVGİLİ OLMADI HERHALDE

13
1
yanıtYanıtla
Ömer Bal:

Deren Talu var olan potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek istiyor anladığım kadarıyla, bir atımlık hakkı varsa 12'den vurması gerekir şimdi... Zahmetsiz hayat özleminin sonuçları

10
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title