Haberler

Depremi hisseden ünlü isimler, yaşadığı büyük korkuyu anlattı: Yataktan fırladım

Güncelleme:

Düzce'de meydana gelen 5.9'luk deprem, çevre illerde de hissedildi. Gece yarısı meydana gelen depremi hisseden Demet Akalın, Nihat Doğan ve İrem Derici, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak yaşadıkları korkuyu anlattı. Gece yarısı depreme uyanan Doğan, "Yataktan fırladım" ifadelerini kullandı.

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 4.08 sıralarında şiddetli bir deprem meydana geldi. AFAD depremin şiddetini 5.9 olarak açıklarken, şiddetli sarsıntı İstanbul, Ankara, Kocaeli, Sakarya gibi birçok ilden de hissedildi.

VATANDAŞLAR YARALANDI, EĞİTİME ARA VERİLDİ

AFAD'dan depreme ilişkin yapılan açıklamada, "Düzce ili Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz. Bölgede kontrol amaçlı enerji kesintileri uygulanmaktadır. Vatandaşlarımızın paniğe kapılmamasını önemle rica ederiz" ifadeleri kullanıldı. Çok sayıda vatandaşın yaralandığı depremin ardından bazı illerde eğitime ara verildi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN PAYLAŞIM

Sabaha karşı meydana gelen depremi hisseden ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. Yaşadıkları korku dolu anlatan Demet Akalın, Nihat Doğan ve İrem Derici "Allah hepimizi korusun" ifadelerini kullandı.

İşte ünlü isimlerin paylaşımları...

NİHAT DOĞAN

"Resmen yataktan fırlayacak kadar sallandık. Rabbim hepimizi korusun."

Depremi hisseden ünlü isimler, yaşadığı büyük korkuyu anlattı: Yataktan fırladım

İREM DERİCİ

"Baya sallandık, çok geçmiş olsun herkese. Umarım hasar yoktur. Kalbim duruyordu yemin ederim."

Depremi hisseden ünlü isimler, yaşadığı büyük korkuyu anlattı: Yataktan fırladım

DEMET AKALIN

"Büyük salladı, rabbim korudu. Psikolojide sanki başlayınca bitmeyecek gibi. Rabbim hepimizi korusun."

Depremi hisseden ünlü isimler, yaşadığı büyük korkuyu anlattı: Yataktan fırladım

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Demet Akalın Nihat Doğan İrem Derici Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title