Haberler

Deprem paylaşımından dolayı soruşturma başlatılan Şevket Çoruh: Geçmiş olsun dışında paylaşım yapmadım

Güncelleme:

Elazığ depremi sonrası yaptığı bir paylaşımdan dolayı hakkında soruşturma başlatılan Şevket Çoruh, geçmiş olsun mesajından başka bir paylaşım yapmadığını söyledi. Çoruh adına sahte bir hesaptan yapılan paylaşım için harekete geçen yetkililer, paylaşımı kimin yaptığını araştıracak.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından sosyal medya hesaplarında 'provokatif' paylaşımlarda bulundukları iddiasıyla aralarında sanatçılar Berna Laçin ve Şevket Çoruh'un da olduğu 50 kişi hakkında 'halk arasında endişe, korku ve panik oluşturmak' ve 'Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, TBMM'yi, Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ve devletin yargı organlarım alenen aşağılama'dan soruşturma başlattı. Konu hakkında konuşan Çoruh, söz konusu paylaşımı kendisinin yapmadığını söyledi.

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ünlü oyuncun resmi hesaplarında "Geçmiş olsun Elazığ" dışında bir paylaşım olmadığı için hakkında soruşturma açılması sosyal medyada gündem oldu. Soruşturma hakkında T24'e konuşan Çoruh, "Geçmiş olsun Elazığ" mesajı haricinde bir paylaşım yapmadığını söyledi.

Deprem paylaşımından dolayı soruşturma başlatılan Şevket Çoruh: Geçmiş olsun dışında paylaşım yapmadım

ADINA SAHTE HESAP AÇILIP PAYLAŞIM MI YAPILDI?

Yetkililer, Şevket Çoruh ismiyle Facebook'ta açılan bir hesapta, "Kızılay'ın 2019'da vatandaşlardan topladığı bağış tutarı 828 milyon TL. Devlet 2019'da 3.7 milyar deprem vergisi amacıyla ÖİV toplamış. Ama Elazığ'da deprem olduğunda bakarım açıklaması: Her şeyi devletten beklememek lazım. -Siz ne işe yararsınız?" paylaşımı bulunduğunu belirtti.

PAYLAŞIM İNCELEMEYE ALINDI

Konu için yetkilendirilen isimler, "Soruşturma kapsamında bu hesabın Şevket Çoruh'a ait olup olmadığı tespit edilecek" açıklamasını yaptı.

BERNA LAÇİN SORUŞTURMA HABERLERİNİ YALANLAMIŞTI

Berna Laçin, Elazığ'da meydana gelen depremin ilk olarak 6.8 ardından 6.5 büyüklüğünde olduğu açıklaması yapılmasının ardından "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" paylaşımında bulunmuştu. Laçin, Kızılay'ın bağış çağrısında bulunmasıyla ilgili de "Biz her şeyimizi verelim o ayrı, ama neden hala deprem anı ilk akla gelen para toplamak ? Onca toplanan deprem vergisine ne oldu?" demişti.

Deprem paylaşımından dolayı soruşturma başlatılan Şevket Çoruh: Geçmiş olsun dışında paylaşım yapmadım

Hakkında soruşturma açıldığını yalanlayan Berna Laçin, Tükenmez Haber'e yaptığı açıklamada "Geçen sefer de bu böyle oldu. Nasıl oluyor? Birilerine önceden mi haber veriliyor? Önceden de insanlar yazdılar ve sonra hakikaten soruşturma açıldı. Troller kaç gün önce 'açılıyor' diye haber verdiler. Birileri dediği için mi soruşturma açılıyor yoksa soruşturma açıldığı öğrenilen bazı kaynaklar mı var onu bilmiyorum. Resmen bana da ulaşmış değil" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şevket Çoruh Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (73)

PAŞALI:

Depremlerin nedeni, zinaların çoğalması da sebeptir. Aynı cinslerin birlikteliği gibi, Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile evlenmesi, Sevda Demirel''in, Doruk Doğrusöz''le birlikte olması bunların en net ispatıdır. Daha neler yaşanıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

59
147
yanıtYanıtla
MERT:

Peki neden onlara birşey olmuyorda olan masum insanlara oluyor

yanıt87
yanıt4
PAŞALI:

Masun insanlara bu dünyada olanlar gerçek dünyanın ebedi rahatlığı için bir sınavdır. Allah zalimlere kafirlere ceza vermeyi bilerek geciktirir çünkü onları bu dünya güzelliğine alıştırır. Onlara verilecek azap çok korkunç olacaktır.

yanıt6
yanıt116
ZENCİ:

Paşalı, sen bambaşka bir kafadasın.

yanıt25
yanıt8
Paşalı:

Ulan Zenci akıllı ol aklını alırım senin yoluk

yanıt8
yanıt34
hayati:

hadi git ulan ordan :D Her şeyi dine bağlamayı o kaadar seviyorsunuzki o kadar cahil ve zavallısın ki o kadar hemde. Depremin dünyanın doğal bir olayı olduğunu düşünemeyecek kadar zavallısın. Depremi hadi allah yolluyo diyelim o zaman camiler neden yıkılıyor. Her şeyi dine bağlamaktan vazgeçin. Gökleri dağları yaratan Allahtır ama bu kadar aptal oalmazsınız.

yanıt22
yanıt23
Resul:

Bu paylaşımı Şevket Çoruh dahi yapmış olsa, suç teşkil edecek en ufak bir kelime bile yok. Ne yani, insanlar soru dahi soramayacaklar mı? Suça bakın ''Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti''ni, TBMM''yi, Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ve devletin yargı organlarım alenen aşağılama''

111
3
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Tamam kardeşim fay hattı fuy hattı jeolojik konum vesaire vesaire anladık da hiç düşünmüyormuyuz acaba uyarıldığımızı son zamanlarda ülkenin ahlak çöküntüsü yaşadığı ve berbat bir duruma gittiğimizi

11
76
yanıtYanıtla
Oozn:

Yoruma bak bak! şu kafaya bak :D

yanıt0
yanıt0
Memleketim:

Bunlar aynen Cin''den yayilan virus gibi. Aradaki tek fark bunlar öldürmüyor kasiyor.

10
45
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title