Haberler

Deprem bölgesinde olan Mahsun Kırmızıgül, fırsatçılara isyan etti: Allah belanızı versin

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgelere giderek yardımlarda bulunan şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda fırsatçılık yapanlara isyan ederek "Allah belanızı versin" dedi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde yıkımlara neden oldu. Afet bölgesine giden şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile koordineli bir şekilde çalışmaya başladı. Depremzedelerin yanında olan Kırmızıgül, bu süreçte fırsatçılık yapanlara sitem etti.

"ALLAH BELANIZI VERSİN"

Twitter hesabından paylaşım yaparak fiyat artışı yapan nakliye firmalarına ve ev sahiplerine tepki gösteren Mahsun Kırmızıgül, "İnsanlarımız tek yürek olup yardımlaşırken, bazı gözü doymaz fırsatçılar depremzedeleri kazıklamaktan utanmıyorlar. Asansör ve yük taşıyıcıları 5 kat, ev sahipleri kiraları 3 kat arttırmış durumda. Depremzedelerimizin şu an ortak feryadını iletiyorum. Allah belanızı versin" dedi.

Deprem bölgesinden Mahsun Kırmızıgül, fırsatçılara isyan etti: Allah belanızı versin

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mahsun Kırmızıgül Kahramanmaraş Sosyal Medya Yönetmen Deprem Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

Selim Güler:

Mahsunun ve kürt kardeslerin normalde bu hükümeti hep desteklemesi lazimniyemi.Kürtce konusmayi ,kürtce dili okularda ve kürt programlarin serbest birakilmasini sagladilar.Dogu bölgelerimizde teröristleri geberttiler.Orada ticaret artti ve sehirler modernlesti ,turist akimi oldu.Eger mahsun ve kürt vatandaslar destemeliyorlarsa mayalarinda bozukluk vardir

47
39
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Selim adanali adasiz fakat hic kafan calismiyor.Türkiyede 7.7 ve 7.6 iki cok büyük deprem oldu binalar daha önce fay hatti üzerine insa edildilyse mevcut hükümetin ne sucu vardir? Hükümet karsiti isen saygi duyariz fakat böyle istifa edilsin diye cagri yapamasin.Önümüzde secim var o zaman baska birine oyunu verirsin

36
18
yanıtYanıtla
ismail bey :

Başımıza taş yağsa, onu bile satışa çıkarırız.. Ankarada ev kiraları 3 e katladı.

47
1
yanıtYanıtla
Halit:

mahsun temiz ve dürüst adamdır

11
37
yanıtYanıtla
ismail bey :

Haluk levent kadar temiz.. Geçmişlerinde aynı suç gruplarından yargılanmışlar...

yanıt6
yanıt6
Cesaretister:

Bu devlet düsmanininmi bedduası tutacak..gitti yurt dışına parasız kaldı döndü nasıl olsa bizde enayi çok. .adamsa ülkesinin şehri Diyarbakır in yanında dursun.

24
20
yanıtYanıtla
Mete HAN:

İşte bu beddua tutar. Allah milletimizi ıslah etsin!

22
2
yanıtYanıtla
Selim Adanalı:

Mahsun kardeşim sana basit bir örnek vereyim. Letonya da bir okul çatısı çökmüş ve bir çocuğun ölümüne neden olmuştur. sonrasında denetimsizlikten dolayı Başbakan tüm kabineyi istifa ettirmiştir. daha ne diyeyim ki. sen ne diyon ya

11
13
yanıtYanıtla
Selim Adanalı:

versin Valla

5
5
yanıtYanıtla
Kamil Buyrat:

Alem buysa kral sensin

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title