Haberler

Denizde samimi şekilde görüntülenen Hilal Altınbilek ve Gurur Aydoğan'dan ilk paylaşım geldi

Güncelleme:

Oyuncu Hilal Altınbilek, Çeşme'de rahmetli Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan ile samimi bir şekilde görüntülendi. Haklarında çıkan aşk haberleri magazin gündemine bomba gibi düşerken çiftten ilk paylaşım geldi.

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncusu Hilal Altınbilek, uzun süredir tatiline devam ediyor. Bu süreçte adı çeşitli isimlerle aşk dedikodularına karışan oyuncu, son olarak merhum oyuncu Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan ile görüntülendi.

AŞK İDDİALARINA SESSİZ KALDILAR

İkili önceki gün Dalyan'daki bir beachte denize girdi. Arkadaşlarının da eşlik ettiği Altınbilek ve Aydoğan, denize birlikte girdi. Bu haberlerin gündeme düşmesinin ardından iki isimden de sosyal medyada paylaşım geldi. Aydoğan, Altınbilek ve bir kadın arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafı "İyi ki geldiniz" notuyla Instagram'dan paylaşırken başarılı oyuncu da aynı fotoğrafı herhangi bir açıklama yazmadan paylaştı.

Denize beraber giren ve eğlenceli anlar geçiren ikili, bir ara el ele tutuşurken yakalandı. Ancak çift, haklarında çıkan aşk iddialarına henüz bir açıklık getirmedi.

Denizde samimi şekilde görüntülenen Hilal Altınbilek ve Gurur Aydoğan'dan ilk paylaşım geldi

Denizde samimi şekilde görüntülenen Hilal Altınbilek ve Gurur Aydoğan'dan ilk paylaşım geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oya Aydoğan Aydoğan Haberler

Bakmadan Geçme

Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba?
500

Yorumlar (26)

PAŞALI:

Ünlü bayanlar da ne ar nede namus kaldı. bir biriyle eş bile değiştirirler grup yaparlar ekranlara çıktıklarında da namustan bahsederler.

27
7
yanıtYanıtla
KULE KUDUR..!:

BUNLAR ÖMÜRLERİ BOYUNCA İNSANLIK ADINA BİR DEĞER ÜRETEBİLMİŞLER Mİ ACABA. . ?TEK BİLDİKLERİ, YE İÇ, AZ, KUDUR. . ! HORTUM BUDUR. . !

25
4
yanıtYanıtla
elif:

kess bee ! senn ne halt yaptın da eleştiriyorsun. Naptın dünyayı mı kurtardın, bir şey mi icat ettin,

yanıt6
yanıt12
erkan:

sanırsın sen korana aşısı buldun. senin insanlığa ne değer ürettiğini merak ettim bak.

yanıt3
yanıt7
Arif gsli:

Yorum yapanlara bak, adam yorum yapmış sen yaptında yapmadında polemiği. Artisler hortumcudur. Kişiye göre yaşamak buna denir.

yanıt0
yanıt0
Kabız MEMED .:

Yazıklar olsun Sana : Hilal hanım ..Bula Bula Bu Tipsizimi Buldun .

5
9
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Resmen nikahsız yatıp kalkıyorlar adına da özgür aşk diyorlar.

12
0
yanıtYanıtla
Kos:

Su yüzeyi altında belaltı işler çeviriyorlar.

9
2
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Yaz kızım deniz suyu çok sıcak

11
0
yanıtYanıtla
Kürsat:

Vah vah cok önemli haber

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title