Haberler

Deniz Seki'nin Eski Nişanlısından Şok Sözler: Hakkım Zehir Zıkkım Olsun

Güncelleme:

Uzun yıllar Deniz Seki ile sevgili olan Faruk Salman, "Emeğim, hakkım her şeyim zehir zıkkım olsun" diyerek Seki'ye ateş püskürdü.

Deniz Seki'nin eski nişanlısı Faruk Salman, verdiği röportajda Seki hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AŞK HAYATI KAFALARI KARIŞTIRDI

Uzun yıllar birlikte olduğu Faruk Salman ile hapishaneden çıktıktan sonra ayrılan Deniz Seki, önce Murat Karabova ile görüştü, ardından Tayfun Topal ile el ele poz vererek sevgili olduklarını duyurdu. Yaşanan olayların ardından Salman'da sessizliğini bozdu.

Deniz Seki'nin Eski Nişanlısından Şok Sözler: Hakkım Zehir Zıkkım Olsun

"HAKKIM ZEHİR ZIKKIM OLSUN"

Konu hakkında röportaj veren Faruk Salman, "Emeğim, hakkım her şeyim zehir zıkkım olsun başka ne söyleyebilirim? Kalbimde bitmişti çok içten söylüyorum ki Allah'ım beni ondan kurtarmış. Beni ondan soğutan ilişkilerinin damdan dama konması oldu. İki haftada iki kişiyle birlikte olması beni bezdirdi." diyerek Seki'ye ateş püskürdü.

"3,5 YILDIR KREDİLERİNİ ÖDÜYORUM"

Seki'nin 3,5 yıldır banka kredilerini ödediği söyleyen Salman, geçen ay ödemelere son verdiğini de açıkladı.

Deniz Seki'nin Eski Nişanlısından Şok Sözler: Hakkım Zehir Zıkkım Olsun

"SENİ SEVİYORUM MURAT'LA ARAMDA BİR ŞEY YOK"

Seki hakkında konuşmalarına devam eden Salman, magazin gündeminde büyük etki yaratacak bir açıklama daha yaptı. Salman, "Deniz, beni sürekli arıyor. Olaylar çıktıktan sonra engelledim ama engellememe rağmen bana oğlumdan ulaştı. 'Seni seviyorum Murat'la aramda bir şey yok' falan dedi. Ben yüz vermeyince de oğluma sabaha kadar benimle ilgili mesaj atmış 'seviyorum, Faruk benim eşim olacak' gibi… Bunu kanıtlamak için ses kayıtlarını da dinlettirebilirim." dedi.

Deniz Seki'nin Eski Nişanlısından Şok Sözler: Hakkım Zehir Zıkkım Olsun

SEVGİLİSİYLE FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Faruk Salman'ın açıklamalarının ardından sessiz kalmayan Seki, sevgilisi ile çektiği fotoğrafı kalp koyarak paylaştı. Seki'nin bu paylaşımı Salman'a nispet olarak nitelendirildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tayfun Topal Faruk Salman Deniz Seki Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (52)

tuharek:

kadın milletine iyilik yapmayacaksın,

11
4
yanıtYanıtla
HALK UYANMALI ARTIK:

DOLAR 4, 70 HAYIRLI OLSUN AKPLİLER OY VERİRKEN KINA YAKIN ELLERİNİZE 24 HAZİRANDA OLUR MU?

9
5
yanıtYanıtla
DENİZ NEYİ?:

Gençleri zehirlemekten çekinmeyen TORBACI''dan ne beklenir ki Faruk Salman bey. ALLAH kurtarmış sizi.

12
0
yanıtYanıtla
Tripot:

Kadını yaratan şeytanı niye yaratmış .

11
1
yanıtYanıtla
Zafer:

Ateş püskürmene gerek yok kurtulduğuna sevin

11
0
yanıtYanıtla
ad:

öyle de adam emeğine acıyor sanırım. . .

yanıt2
yanıt1
maskeli suvari:

enayıler olmasa denız sekı gıbıler nasıl gecınecek. .

10
0
yanıtYanıtla
gerçekler:

ne bekliyordun kadın milleti böyledir zor zmanalarında yanında olursun sana muhtaç olur işi bitince atar kenara bu yüzden bütün kadınlar benim gözümde yanıdır şeytan.

9
0
yanıtYanıtla
BARON:

bazı kadınlar şeytandan farksızdır. Bunlara inanıp para yediren de enayiliğine doymasın. Bunların tek amacı menfaat

8
1
yanıtYanıtla
kafkas kartalı:

besle kargayı oysun gözünü. . . . .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title