Haberler

Deniz Çakır Masumiyet dizisinin setinde karavan krizi çıkardı

Güncelleme:

Masumiyet dizisi ile izleyici karşısına çıkacak olan Deniz Çakır, set ekibinde krize neden oldu. Karavanını beğenmeyen Çakır, rol arkadaşlarının aracına yerleştirilince sette karavan gerginliği patlak verdi.

Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ'un başrollerini paylaşacağı Masumiyet dizisi, yakın bir zamanda izleyici ile buluşacak. Ancak güçlü kadrosu ve hikayesiyle daha şimdiden iddiasını ortaya koyan dizide karavan krizi ortaya çıktı.

ÇAKIR'A OYUNCU ARKADAŞLARINDAN TEPKİ

Yılladır dizi ve film setlerinde yaşanan karavan krizi Masumiyet'e de taşınarak, sette gerginliğe sebep oldu. İddiaya göre kendi karavanını küçük bulan Deniz Çakır, ekipten karavanının değişmesini istedi. Set ekibi ise çözüm olarak oyuncunun rol arkadaşları Serkan Tütüncü ile İlayda Alişan'ın beraber kullandığı karavanı sundu. Ancak üç oyuncunun aynı karavanda olması, Tütüncü ve Alişan'ın Çakır'a tepki göstermesine sebep oldu.

YAYIN GÜNÜ BELLİ OLDU

Ekrana FOX TV'den iddialı bir şekilde giriş yapmayı planlayan Masumiyet'in yayın günü Çarşamba olarak belirlendi.Gold film imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay otururken, senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Kadrosunda Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ, Serkan Tütüncü ve İlayda Alişan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Aslantuğ Hülya Avşar Deniz Çakır Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

tbt:

insanlar yarı aç yarı tok yaşarken bu oyuncu milletine bukadar paraverilip şımartılmaması lazım. Eski yeşilçam oyuncuları karıntokluğuna setlere giderlermiş.

27
1
yanıtYanıtla
İstanbullu:

Hala bunun gibi düşünen insanlara rol verilip oynatılması, kadınlara yapılan bir hakarettir. Umarım dizi reytinglerde yere çakılır!

19
3
yanıtYanıtla
hımmm:

neden bu kadar antipatik geliyor bana anlamadım. başörtülü kızlara sataştığından değil. çok öncesinden de. aslında anlamsız yere birine sinir olana da sinir olurum. kendimle ters düşüyorum bu oyuncu yüzünden.

15
3
yanıtYanıtla
Nesdahl:

Kimsenin sevmediği görmek istemediği biri, ama masonların medyası bize sorla bu tip ucuz insanları dayiyorlar, kadının ağzında hayır yok.

11
1
yanıtYanıtla
Cög:

Koyun güzel bir karavana, sonra da gönderin gitsin, binlerce oyuncu işsiz.

11
0
yanıtYanıtla
Mesut:

Ben sana ev açarım ne karavanı

4
7
yanıtYanıtla
Iso:

Ne gicik bi kadin

6
2
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Anında paket yapın gitsin , oyuncudan bol ne var? gerçekten sevgi ve sayğıyı hak edenlere rol verin ki herkes hak ettiği kıymeti görsün.

8
0
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Tüm Ülke halkının çok sevdiği kendi ailesinden biri gibi gördüğü Hulisi Kentmen çekimlere belediye otobüsü ile gider gelirmiş , birde bu kendini oyuncu zanneden ama oyunculuktan çok hadsizlikleri ile gündeme gelen bu tiplere bakın, bakın ki eski oyuncuların ne kadar karekterli ne kadar sayğılı ve halktan biri olduklarını daha iyi anlayalım ve onları daha çok sevelim.

6
1
yanıtYanıtla
Adsız:

Bu kadın oyuncu değilki zaten bunu oyuncu diye seçenlerde sıkıntı var

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title