Haberler

Deniz Çakır Evleniyor mu? İlk Kez Açıkladı

Güncelleme:

BloombergHT ekranlarında yayınlanan, Fatih Altaylı ile Bire Bir programına katılan ünlü Deniz Çakır, gündeme dair dikkat çekici açıklamalar yaptı. Evleneceği iddia edilen Çakır, ilk kez konuştu. İşte detaylar...

Deniz Çakır, BloombergHT ekranlarında ilk kez aldığı evlilik kararını ilk kez doğruladı.

Fatih Altaylı'nın, "Evleniyormuşsun" sorusuna Deniz Çakır, "Aniden insanların hayatına doğru insanlar çıkabiliyor. Tarihsel olarak bilmiyorum ama, evet evlilik kararımız magazine düştü" yanıtını verdi. Çakır, bir süredir Bilgehan Baykal ile aşk yaşıyor.

"TİYATROYU BİR SİRK OLARAK MI GÖRÜYORLAR?"

Deniz Çakır, yaşanan deprem felaketinin ardından tiyatro oyununu durdurduğunu belirterek "Bize oynayın deseler zaten oynayamayız. Hepimiz mahvolduk. Çok korkunç bir şey yaşadık, yaşamaktayız. Elimizden gelen her şeyi maddi manevi yapmaya çalışıyoruz. Depremin üzerinden 1 ay geçti, bizim de işimiz bu, biz de işimizi yaparak iyileşmek zorundayız. Bazı belediyeler, mahalle baskısından dolayı hala sahne vermiyorlar bize. İnsanların geçim kaynağı bu, tiyatroyu bir sirk olarak mı görüyorlar acaba? Biz de depremin ertesi günü oynamak istemeyiz ama, 1 ay geçmiş, bizim de işimizi yaparak iyileşmeye ihtiyacımız var. Bazı belediyeler, sahne boş ama, bayrama kadar vermiyoruz diyorlar. Ruh sağlığımızı da kaybetmeyelim oynayalım, tiyatronun ne demek olduğunu bilmiyorlar ne acı ki..." açıklamasını yaptı.

"KÜLTÜR BAKANININ OTELLERİ OLMAMALI"

Fatih Altaylı"Gel Kültür Bakanı ol desem" diyerek konuya girince Deniz Çakır "Şu anda Kültür Bakanı ve Turizm Bakanlığı bir arada manasız, çok sinirleniyorum. Kültürle alakasız bir kurum halinde Kültür Bakanlığı. Bana varana kadar siyasete daha hakim, birazcık da kültür bilen insanlar vardır gelecekte Kültür Bakanı olacak. Kültür Bakanı'nın otelleri olmamalı. Tiyatro salonlarına hakim olmalı, hayatında 1 tane Shakespeare bir tane Yaşar Kemal okumuş olmalı Kültür Bakanı. O yüzden Kültür ve Turizm Bakanlığı birbirinden ayrı olmalı. Tabii ki Turizm Bakanı'nın otelleri olabilir ama, kültürle de alakalı olmalı" dedi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Fatih Altaylı Deniz Çakır Fatih Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title