Haberler

Deniz Akkaya'nın Selin Ciğerci hakkındaki hırsızlık iddiası ağızları açık bıraktı

Güncelleme:

Sunuculuğunu yaptığı magazin programında bomba iddialar ortaya atan Deniz Akkaya, bu sefer Selin Ciğerci hakkında ortaya attığı iddia ile ağızları açıktı bıraktı. Akkaya, Ciğerci'nin arkadaşının çantasından para çaldığını ileri sürdü.

Magazin programında sunuculuk görevi üstlenen Deniz Akkaya'nın ünlüler camiası hakkındaki iddiaları konuşulmaya devam ediyor. Daha önce Hadise hakkında ortaya attığı iddia magazin camiasını sallayan Akkaya, bu sefer de Selin Ciğerciyle ilgili "hırsızlık" iddiası ortaya attı.

"ARKADAŞININ ÇANTASINDAN PARA ÇALDI"

Akkaya, Selin Ciğerci'nin meşhur olmadan önce Harbiye'de bulunan bir eğlence mekânında yakın arkadaşının çantasından para çaldığını iddia etti. Deniz Akkaya sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bu görüntüler mekanın kameralarına yansımış, hırsızlık anlarına ait görüntüler mevcut."

ANNELİK POLEMİĞİ DE YAŞAMIŞLARDI

Deniz Akkaya'nın bu iddialarına Selin Ciğerci'nin nasıl cevap vereceği ise merak konusu oldu. Selin Ciğerci, taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olmak istediğini açıklayınca Akkaya sert sözlerle tepki göstermiş, taraflar arasında başlayan polemik daha sonra mahkemeye taşınmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selin Ciğerci Deniz Akkaya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (2)

birsen akdemir:

deniz akkaya sen ne biçim bir insansın cidden bu söylediklerin ne kadar ayıp senin Allahın yokmu az erdemli ol insanların kötü yanlarını örtmen gerekirken şu yaptığına bak pess ya seni bu tv çıkaranda kabahat sana ne yahu sanane

61
11
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

dedikodu giybet haram ama bunlarda meslek olmus

20
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title