Haberler

Deniz Akkaya: Efe Allah'ından Bulsun

Güncelleme:

Deniz Akkaya kızı Ayşe'yi oyun parkına götürürken Efe Önbilgin ile ilgili sorulara öyle bir yanıt verdi ki.

Deniz Akkaya kızı Ayşe ve arkadaşının kızı Viza Gümüşcü'yü Astoria'daki oyun parkına götürdü.

Ünlü manken, Efe Önbilgin'le ilgili soruya, "Herkes Allah'ından bulsun!" diye yanıt verdi.

Ünlü iş adamı Efe Önbilgin ile çalkantılı bir aşk yaşayan Deniz Akkaya, 2008 yılında Önbilgin ile aşk yaşamaya başlamıştı. Söz konusu ilişkiden hamile kalan Deniz Akkaya Efe Önbilgin'in istemediği çocuğunu 2009 yılının Aralık ayında Amerika'da doğurmuştu.

Deniz Akkaya'dan olan Ayşe isimli çocuğunu istemediğini belirten Efe Önbilgin ise 2010 yılında Duygu Ekşi ile nikah masasına oturmuştu. Daha sonra Duygu Ekşi'den de ayrılan Önbilgin, İpek Özkök ile birlikte olmuştu ancak geçtiğimiz günlerde Önbilgin'in Londra'da Deniz Akkaya ile birlikte olduğu kulaktan kulağa söylenmeye başlanınca İpek Özkök, bu söylentilere daha fazla dayanamadı ve Efe Önbilgin ile olan ilişkisini sonlandırdı.

Deniz Akkaya'da adeta ateş püskürerek şunları dile getirmişti:

"Geçen hafta sonu Londra'ya gittim. Haberde bahsi geçen otelde değil St Martins Lane Oteli'nde kaldım. Otele ait faturam mevcut. Harrods'da ise sadece 300 pound'luk bir alışveriş yaptım. Benim yanımda o şahısla (Eyüp Sabri Çarmıklı) ile gördüğünü iddia eden biri varsa 1 milyon Euro vereceğim. Artu isimli arkadaşımla aynı otelde kalıyordum, Birlikte Hakkasan Restorant'ta gittik. Bahsi geçen kişiyi (Eyüp Sabri Çarmıklı) arkadaşım Artu gördü ve ayaküstü konuştu. Ben sadece merhaba dedim, konuşmadım bile.

"EFE BENİM SAHİBİM DEĞİL"

Yaklaşık 3 yıldır yalnız bir kadınım. Bunun içine hamileliğim de dahildir. Çünkü ben hamileliğimi Kuruçeşme'de oturduğum evin yakınındaki gece kulüplerinin kapısında çocuğumun babasını(Efe Önbilgin) türlü insanlarla izleyerek geçirdim. Bana nafaka veriyor diye benim sahibim değildir. Kendisi evlenmiş ve sakinleşmiş olması gereken dönemde bana üst üste davalar açtı. Ben de bu nedenle nafaka davası açmak durumunda kaldım ve hiç uzatmadan avukatıma 'kestir at ne veriyorsa' dedim. Kendisine açılmış ve halen devam eden 25 bin TL'lik nafaka davası vardır.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Efe Önbilgin Deniz Akkaya Duygu Ekşi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title