Haberler

Demet Akalın ve Nur Yerlitaş, Bülent Ersoy'a Doğum Günü Hediyesi Olarak Mücevher Aldı

Güncelleme:

Cumartesi günü 66'ıncı yaşını kutlamaya hazırlanan Bülent Ersoy'a yakın dostlarından adeta mücevher yağdı.

Doğum günü öncesi değerli hediyelere boğulan Bülent Ersoy'a aralarında Demet Akalın ve Nur Yerlitaş'ın da olduğu yakın arkadaşları mücevher hediye etti.

DEMET PIRLANTA YÜZÜK, NUR'DA ALTIN KOLYE ALDI

Demet Akalın, yakın arkadaşı Bülent Ersoy'a pırlanta yüzük, modacı Nur Yerlitaş ise Versace imzalı 9 bin TL'lik altın kolye hediye etti.

Demet Akalın ve Nur Yerlitaş, Bülent Ersoy'a Doğum Günü Hediyesi Olarak Mücevher Aldı

MÜCEVHERLERE DÜŞKÜNLÜĞÜYLE BİLİNİYOR

Bülent Ersoy mücevherlere olan düşkünlüğü ile biliniyor. Sanatçı sık sık yüklü miktarda paralar harcayarak koleksiyonuna yeni parçalar ekliyor.

GECE YARISI 127 BİN TL'LİK ALTIN ALMIŞTI

Nişantaşı'nda gece yarısı kuyumcu açtırdı. Diva, yüklü miktarda altın alışverişi yaptı ve tamı tamına 127 bin TL harcadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Yerlitaş Bülent Ersoy Demet Akalın Doğum Günü Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (44)

kokonalar:

Çok ihtiyacı vardı zaten yazık.. ama hata etmişler onun yerine marshall silinebilir duvar boyası alsalar daha iyi olurmuş yuzundeki makyaja bkılırsa en çok ona ihtyacı var

13
0
yanıtYanıtla
osman yildirim:

yazıklar olsun sizin gibilere

9
1
yanıtYanıtla
Güzel günler göreceğiz:

Boynunda ki gerçek mi sahte mi ? Nasıl taşıyor acaba dünyada onca insan açlık ve sefalet ten ölüyor bizim ugrastigmiz şeylere bak

10
0
yanıtYanıtla
Orhan:

Ölüm var ölüm

7
2
yanıtYanıtla
haci:

iğrenç şey insan görünce kusar bunu

5
4
yanıtYanıtla
DELİKANLI:

MİDEM BULANIYOR KÜSTAH OKELLA

6
2
yanıtYanıtla
önder:

biraz abartili ama taki takmayi seviyor demekki kendi parasi kendi tercihi yapacak bisey yok

6
2
yanıtYanıtla
TEVBE 34.AYET:

Ey iman edenler! Hahamlar ve rahiplerin çoğu, insanların mallarını haksızlıkla yerler. Allah yolundan alıkoyarlar. Altın ve gümüşü biriktirip Allah yolunda infak etmeyenlere can yakıcı bir azabı müjdele

7
0
yanıtYanıtla
Meraklı degilim ama...:

Gece yatarken ne düşünüyor çok merak ediyorum zenginlik fakirlik mi stres mi relaks mı ben onu etrese etmem ama yine de merak işte

6
1
yanıtYanıtla
Mücevhere ne hacet:

5 porsiyon acılı adana iki buçuk litre de şalgam suyu verseler daha mutlu olurdu

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title