Haberler

Demet Akalın, Beyonce tasarımı takımına ödediği ücretle gündem oldu

Güncelleme:

Koronavirüsü atlatır atlatmaz kaldığı yerden programına devam eden Demet Akalın, kombini için ödediği ücretle gündem oldu. Akalın, programında giydiği Beyonce tasarımı takımı için 3 bin 147 lirayı gözden çıkardı.

Arkadaş gurubuyla birlikte Uludağ'a tatile gittikten sonra koronavirüse yakalan şarkıcı Demet Akalın, hastalığı atlatır atlatmaz, programına kaldığı yerden devam etmeye başladı. Alişan ile birlikte Star TV ekranlarından izleyiciye seslenen ünlü şarkıcı, programda tercih ettiği kombininin fiyatıyla gündem yarattı.

3 PARÇADAN OLUŞAN TAKIMI İÇİN PARAYA KIYDI

Dünyaca ünlü yıldız Beyonce'nin tasarladığı koleksiyona ait bir takımı tercih eden ünlü sanatçı, eşofman altı için 1.249 TL, eşofman üstü için 1.169 TL, üzerine giydiği body için ise 729 TL ödedi. Tercih ettiği takıma ödediği ücretle sosyal medyada gündem yaratan Demet Akalın, sık sık kıyafetlerine harcadığı paralarla gündem yaratıyor.

Demet Akalın, Beyonce tasarımı takımına ödediği ücretle gündem oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Beyonce Uludağ Haberler

500

Yorumlar (16)

BAK SEN YAAA:

SORSAN GEÇİNEMİYO PARASI YOK!!!!

7
0
yanıtYanıtla
Denizzz:

Zengin ama fakir vah vahhhh

yanıt3
yanıt0
ONUR:

Kürk değişsede tilki bizim tilki.Yine sevimsiz yine sevimsiz.

6
0
yanıtYanıtla
aylin:

çok iyi ya :):):)

yanıt1
yanıt0
Denizzz:

Bencede çok iyi

yanıt1
yanıt0
TUZU KURULAR:

Memleket için teröristle çatışan askerimiz polisimiz helal lokma maaş ile geçin yaparken bu zevat emeklinin bir aylık maaşı ile elbise laıyor arzı endam ediyor. Niteliği nedir? Milletimizin milli ve manevi değerlerini erozyona uğratan medya şebeklerini neden gözümüze sokuyorsunuz? Kominist mi olalım? Millet zenginlerin mallarını mı yağmalasın? Bunu mu istiyorsunuz? Bu kadın ne yağtı da bu kadar para kazanıyor millet için memleket için hayırlı ne yaptı?

2
2
yanıtYanıtla
İST34:

HELAL OLSUN KARDEŞİM

yanıt6
yanıt0
AA:

HABIRE AGLIYON. SEN OLSUN ALİ ŞAN OLSUN HAVA ATMAYA BAYILIYORSUNUZ.

3
0
yanıtYanıtla
bilal:

demet in vücudu baya güzelmiş. . .

2
1
yanıtYanıtla
Naim:

Ne yapsan olmuyor be demet

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title