Haberler

Dansöz Tanyeli, Çocuğunun Eski Eşinden Olmadığına Karar Veren Hakime Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde çocuğunun eski kocasından olmadığı mahkeme tarafından onaylanan Tanyeli, karara itiraz etti. Tanyeli, "Ortada DNA testi yok. Bu adaletsizliği hakka teslim ediyorum." dedi.

Tanyeli ile eski eşi Yusuf Uğur Sadıkoğlu arasında 8 yıldır süren 'babalık davası' sonuçlandı. Mahkeme Tanyeli'nin oğlu Taylan'ın Yusuf Sadıkoğlu'ndan olmadığına karar verdi. Dansöz, mahkemenin çocukları Taylan'ın Yusuf Sadıkoğlu'ndan olmadığına karar vermesine, tepki gösterdi.

"HAYAT, HAK VE HUKUK HİÇ ADİL DEĞİL"

DNA testinin olmadığını söyleyen Tanyeli Instagram'dan, "Bu adaletsizliği hakka teslim ediyorum. Yusuf Sadıkoğlu'nu kandırmadım. Ortada zaten bir test yok. Hayat, hak ve hukuk hiç adil değil. Ben yine susacağım, siz isterseniz bu her şeyi çok bilen kimliğinizle beni linç edin" dedi.

AVUKAT: DNA TESTİ YAPILMADI

Tanyeli'nin avukatı Orhan Erol Müezzioğlu ise, "Gerekçeli kararın tebliği sonrası, üst mahkemeye taşınacak ve son kararı yine yargı verecektir. Ortada yapılan bir DNA testi yoktur" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yusuf Uğur Tanyeli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

Anadolu:

Hey gidi modern çağ, islamiyet öncesi cahiliyye çağından kalma mesleği alıp modern dans diye bize kaktırıyon ve ismine medeniyet diyorsun ya ne diyelim.

13
1
yanıtYanıtla
ekoo:

tespıt doğru ama haberlen alakası yokk

yanıt2
yanıt0
GIYBET TİN:

DNA TESTİ YAPILMADI DİYOR AMA YAPALIM DEMİYOR DEMEKKİ BİR NANE YEMİŞ OLAYI KENDİNE GÖRE ANLATIYOR

12
2
yanıtYanıtla
CEMAL:

babalık testi yapılmadan hakim karar vermez de sen kimden yediğini bilmiyormusun sözde dansöz.

12
1
yanıtYanıtla
ekoo:

8 yıldır süren bır mahkemede nasıl dna tespıtı ıstemezler o kadar cahılmı bu avukatlar, hakımler dna tespıtı bence var. . tanyelı kvırmada usta zaten hunerını bu haberdede gosterıyor. .

13
0
yanıtYanıtla
bakiyoruz:

kivirrrrr. . . .

7
3
yanıtYanıtla
ERTUĞRUL:

benden olabilir

6
4
yanıtYanıtla
İşsiz:

Valla benden de değil

8
2
yanıtYanıtla
SİVASLI:

vallha benden de değil :)

6
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Hakimin DNA diye bi testten haberi yokmuş. Bu yüzden yıllarca beklemesinin nedeni çocuğun koca adam olup, aynı yaşta babasına benzeyip benzemediğini öğrenmekmiş. Bakmış ki benzemiyor, vermiş kararını :)

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title