Haberler

Dansöz Didem'den Bülent Serttaş'a tepki: Büyük bir saygısızlık, yakıştıramadım!

Güncelleme:

Star TV ekranlarında ilgiyle izlenen İbo Show'da bu hafta oryantal Didem Kınalı'nın dans ettiği görüntüler dikkat çekti. Konuklardan Bülent Serttaş, oryantal Didem'in dans ettiği sırada gözlerini başka yöne çevirdi. Oryantal Didem ise bu olaya, "Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım! Orada dans ve sanat var" dedi.

'İbo Show'un yayınlanan son bölümünde oryantal Didem Kınalı'nın dans ettiği anlarda Bülent Serttaş'ın gözlerini başka tarafa çevirdiği anlar sosyal medyanın diline düştü.

"BANA SAYGISIZLIK YAPMIŞTI"

"Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm" diyen Didem Kınalı, "Olayın iç yüzü şu: Bir süre önce birlikte sahne aldığımız bir gecede bana saygısızlık yapmıştı. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım!" dedi.

Dansöz Didem'den Ali Sunal ve Bülent Serttaş'ın gözlerini kaçırmasına tepki: Büyük bir saygısızlık, yakıştıramadım!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Serttaş didem kınalı Ali Sunal Haberler

500

Yorumlar (70)

Allah belanızı versin:

Ulan pislikler, dışarıda biri dönüp baksa taciz diyeceksiniz, programda bakmadı diye saygısız diyorsunuz. Allah sizin bin belanızı versin.

79
3
yanıtYanıtla
serkan:

helal olsun ikisine de haramdan kaçırmışlar. bize böyle sanatcılar lazım. elhamdülillah hepimiz müslümanız. para karşılığı vücüdunu satmak nedir. allahtan korkun.

64
10
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Kardeşim sizene adamlar bakmak istemiyorsa, ne zaman kadına iç geçirerek bakmak sanat oldu, adamlar bakmak istemiyorsa buna kimse yorum yapamaz ve eleştiremez, helal olsun ikisinede, hakiki adamlarmış, ayrıca adamların eşleri var ve eşleri bunu istemeyecek, bugün hangi kadın kocasının bir dansöze bakmasını ister veya hangi erkek eşinden başkasına bakmak ister, biraz insanlara saygı duyun, ayrıca dansözlük bir sanat değildir bunu unutmayın.

63
2
yanıtYanıtla
SİVASLI:

SANAT MI ? ALLAH''ın emirlerine uymuşlar haram''a bakmamışlar sanat da ne oluyor. .

50
6
yanıtYanıtla
Serhat:

Çıplak kadına bakmamak ayıplanıyorsa vay halimize

52
4
yanıtYanıtla
HERKES EDERİ KADAR:

Edep denen bir şey var. Dansözler ve Hadise gibileri bilmez. Sana saygısızlıktan değil, mesleğin saygın değil Didem. İnsanlar mesleğine saygı duymuyorlar ve bir de sizde olmayan, unuttuğunuz edepli bir davranış sergiliyorlar. Bu mu zorunuza gitti. ?

41
8
yanıtYanıtla
Hello:

Adam belki sanatını ahlaka aykırı buluyor ve bu yüzden gözünü kaçırıyor.

48
1
yanıtYanıtla
Haberci:

Sanki çok kötü birşey yapmışlar ben sizi kınıyorum halkı kötü yönlendirmektedir. Ne sanatı

47
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Ali Sunal ve Bülent Serttaş adamdır, adam! Doğrusunu yapmışlar.

44
4
yanıtYanıtla
musa:

bu programı hep duyardım eskidende şimdide hiç seyretmediğim ve sevmediğim bir program ve bakıyorsunuz bazı ülkeye mal olmuş sanatcı dediklerimiz neden gözlerini kaçırıyorlar diye sunal ve sertaşı eleştiriyorlar. tüm eleştirenlere diyorumki SİZ BU TOPLUMA ÖRNEK OLACAK KİŞİLER DEĞİLSİNİZ

40
6
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title