Haberler

Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil, Aslen Bursalıymış

Güncelleme:

İlgiyle izlenen 'Çukur' dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteri ile herkesin merak ettiği isim haline gelen Erkan Kolçak Köstendil, aslen Bursalıymış.

Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizilerinden 'Çukur'a Vartolu rolü ile damga vuran Erkan Kolçak Köstendil'nin aslen Bursalı olduğu ortaya çıktı.

HERKES KİM OLDUĞUNU MERAK EDİYOR

Başarılı ve yetenekli oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Çukur dizisindeki oyunculuğuyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren bir isim olarak karşımıza çıkıyor.

'VARTOLU' KARAKTERİ İLE ZİRVE YAPTI

Sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenilen oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, Çukur'da Vartolu karakteriyle iddialı bir giriş yaptı. Çukur'un ''Vartolusu'' Erkan Kolçak Köstendil, kısa bir zaman içerisinde herkesin kim olduğunu ve hayatını sorguladığı bir isim haline geldi.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL KİMDİR?

Erkan Kolçak Köstendil, 1983 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezun olarak tamamladı.

2008 yılında "Güz Sancısı" filmi ile sinema hayatına giriş yaptı. İlk olarak Facebook dizisi olan Mukadderat'ı yazıp yöneten oyuncu 2009 yılında "M.A.T" dizisinde, 2012 "Babalar ve Evlatları" dizisinde, 2008 yılındada Güz Sancısı filminde rol aldı.

Erkan Kolçak Köstendil, 2017 yılında uzun süredir birlikte olduğu güzel oyuncu Cansu Tosun ile nişanlandı. Erkan Kolçak Köstendil, Sakarya Fırat, Merhamet ve Ulan İstanbul dizilerinde rol aldı. Erkan Kolçak Köstendil, TRT1 ekranlarında yayınlanan Sakarya Fırat dizisinde canlandırdığı ''Er Mahmut Karakum'' karakteriyle büyük bir beğeni ve ilgi topladı.

2014 yılında başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu,Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım'ın oynadığı "Ulan İstanbul" dizisinde canlandırdığı Karlos karakteriyle pek çok kişinin sevdiği ve yakından takip ettiği isim haline geldi.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde Şahin Giray Han'ı canlandırdı. Orta metraj film olan "Torbacının Esrarı" adlı filmin senaryosunu yazdığı gibi çekimlerini de kendisi Amsterdam ve İstanbul'da tamamladı.

Yazdığı, yönettiği ve oynadığı "Karşı Cinsle Tanışma Sanatı" adlı tiyatro oyunu Isparta "sanal cafe"de sahnelenmiştir. Erkan Kolçak Köstendil, 2017 yılında uzun süredir birlikte olduğu güzel oyuncu Cansu Tosun ile nişanlandı. Erkan Kolçak Köstendil, halen "Çukur" dizisinde Vartolu rolüne hayat vermektedir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ulan İstanbul Cansu Tosun Sakarya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

KUZEY ATEŞDAĞLI:

Ulan bu kadar ergen bi dizimi olur tam 12 yaş kafası, bide bahsedilen elin müptezel uyuşturucu kaçakcısı mafyavari denyonun tekiymiş,cicili bicili anlatın bu torbacı çakalı sonra çocuklar uyuşturucu kullanıp bıçak taşıyıp silah alıyor internetten,çoluk cocuk böyle tiplere özenir tabi babası bile evde bu mahalle ninjalarını izlerse

14
2
yanıtYanıtla
TANJU:

BURSADAN DELİKANLI ÇIKMAZ MI YANİ ÇIKAR

6
2
yanıtYanıtla
Can_B:

Kapat sunu muhuttin abi

8
0
yanıtYanıtla
asil:

aaa bursalıymış bende uzaydan geldi sanmıştım. . . . :)

6
1
yanıtYanıtla
Son bölümdeki ağlama sahnesi mükemmeldi:

Sol gözünden şipir şipir göz yaşı damlatırken sağ gözünde hiç bir ağlama belirtisi yoktu. Helal olsun oskarlık adamsın vesselam.

3
4
yanıtYanıtla
Ayhan:

Egitimli oldugu belliydi zaten.

5
2
yanıtYanıtla
ADANALI:

VAY BURSALI HA ZEKI MUREN, BULENT ERSOY VE FATIH YUREKIN MEMLELETINDEN. BEN ZATEN NORMAL BIRI OLMADIGINI GORMUSTUM.

1
6
yanıtYanıtla
danalı:

fatih ürek erzurumlu kardes

yanıt4
yanıt1
timsah:

Bu nasıl haber layn. Neden adamı doğulu mu zannettiniz. Nereliyse nereli , insan olsun en önemlisi !!!

6
0
yanıtYanıtla
MEDEEEEEEEET:

yürü be vartoli

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title