Haberler

Çocukları, Levent Kırca'nın Mirasını Reddetti

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl hayata gözlerini yuman ünlü oyuncu Levent Kırca'nın çocukları, borçlardan sorumlu olmamak için babalarının mirasını reddetti.

2015 yılında hayatını kaybeden Levent Kırca'nın Oya Başar'dan olan oğlu Umut Kırca ile kızı Ayşe Kırca, babalarının mirasını reddetmek için dava açmıştı.

MAHKEME KABUL ETTİ

İki kardeşin talebini kabul eden mahkeme, "Umut ve Ayşe Kırca'nın babalarının mirasının reddettiklerinin tespitine karar verildi" dedi.

BORÇLARDAN SORUMLU TUTULMAYACAKLAR

Levent Kırca, vefatından önce ekonomik sıkıntılarından bahsetmişti. Mirası reddeden kardeşler, böylelikle ünlü oyuncunun borçlarından da sorumlu tutulmayacaklar.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Levent Kırca Oya Başar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman?
500

Yorumlar (96)

Beyaz kurt:

Nur icinde yat büyük usta, TAM BIR Atatürk cüydü.

17
43
yanıtYanıtla
TÜRK:

Himmet sen bir öl de gör bakalım nerdelermiş :)

yanıt1
yanıt0
İŞTE GERÇEKLER:

Ölenin bu dünyadaki hukuku sona ermiştir. Bu sebepöten ölen kişinin arkasından kötü konuşmak dinimizce caiz değildir.

58
2
yanıtYanıtla
fe:

yalancı herif, , , firavun da ölmüş o zaman firavundan bahsetmeyelim. . . . halis kafir bir adama kafir demek zaten adama hakarettir.

yanıt5
yanıt14
İŞTE GERÇEKLER:

Firavun, Kuranda (Yusuf Suresi) kendini tanri ilan etmiş birisi olarak anlatılır ve ölüm biçimi olarak ibret alınması gerekir. Bununla hiç alakası da yok. Bilginize . . Saygılar.

yanıt1
yanıt1
Benim adım vatan:

Üzülüyorum bir türk milletine bir türk ulusuna yakışmayacak yorumlar yazmışsınız, her gün türkiyede ne insanlarımız ölüyor hergün caddelerde evlatlarımızın kanı askerlerimizin şehitlerimizin cenazeleri ordan oraya taşınıyor yazıklar olsun sizlere ülkeyi ne hale getirdiniz amerikanın köpekleri. Atatürkün gençlğe hitabesini aklınızdan geçirirken damarlarınızdaki akan kanınız donmuyor mu? Siz tayibbin itleri oldukca ve biz türk gençeleri türk askerlerimiz oldukça kürdüyle türküyle alevisi sünnüsiyle bizi yenemiyeceksiniz . Kendi pisliğinizde boğulmaya az kaldı en büyük yılan başınızda açın gözlerinizi açın. Levent kırcaının ölümünü bile borcunu bile ateyisliye işçi partisine bağlıyırsunuz allahtan korkmaz asıl ateyisler sizlersiniz. Ne zamandır müslümanlıkta ölünün arkasından konuşulur oldu efendiler. Her derdimiz bitti rahmetli levent kırcanın borcu sizlerimi gerdi. Vay halinize vay

26
28
yanıtYanıtla
1725 AKP:

SANKİ GEZİCİLER KÖTÜDE ÜLKEYİ BESMELEYLE SOYANLAR İYİ

27
24
yanıtYanıtla
Gökhan:

Öyle babaya böyle evlat. . .

45
4
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

programlarını yayından kaldırarak ekmeğiyle oynayan tayyip sevinsin.

14
31
yanıtYanıtla
Vatandas:

Vatandas ligini bil halk tv de agzina geleni soylemeye devam ediyordu cumhurun baskani yine iyi sabrediyo bu batili hainlere

yanıt2
yanıt3
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title