Haberler

Çocuklar Duymasın Oyuncuları Deniz Gök ve Etem Caner Karüç'ün 6 Yıldır Sevgili Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan ve 4 ayda 20 kilo veren oyuncu Deniz Gök'ün sevgilisi aynı dizide 'Meto' karakterini oynayan Etem Caner Karüç'le 6 yıldır sevgili olduğu ortaya çıktı

Çocuklar Duymasın'da 'İrem' karakterini oynayan oyuncu Deniz Gök, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili konuşan genç oyuncu, aynı dizide 'Meto' karakterini oynayan Etem Caner Karaüç'le uzun yıllardır sevgili olduğunu anlattı.

"CANER'İ TAVLAMAK İÇİN AYLARCA UĞRAŞTIM"

Mint Yapım'ın senaryo çalışmalarında kendisi gibi oyuncu Etem Caner Karaüç'le tanıştığını ve onunla sevgili olmak için uzun süre uğraştığını söyleyerek tanışma hikayesini şöyle anlattı: "Birol Güven sosyal medyada senaryo danışma kurulu kurduğuna dair bir ilan verdi, ben de başvurdum. Seçilen kişilerle haftada bir kere buluşarak Birol Bey'e fikir veriyorduk. Caner'de bu organizasyonu düzenleyen kişilerden biriydi. Bir süre sonra ekip dağıldı bende Birol Bey'in asistanı olarak devam ettim. Caner 2010 yılında benim yakın arkadaşımdı ama ben 5-6 ay uğraşarak onu tavladım, peşinden koştum.

Çocuklar Duymasın Oyuncuları Deniz Gök ve Etem Caner Karüç'ün 6 Yıldır Sevgili Olduğu Ortaya Çıktı

"6 YILDIR SEVGİLİYİZ"

Çok yakın arkadaşız ve iyi anlaşıyoruz sevgililerini bile biliyordum sonra 'Bu benimle olmalı' dedim ve hırs yaptım. Futboldan nefret ederim ama onunla gidip çok eğleniyormuş gibi yaptım. Şirketin yılbaşı partisiydi orada elimi tuttu öyle başladı ama öncesinde ben çok uğraştım. Bizim aramızda 10 yaş var ve Caner bana 'ben sana iyi bir sevgili olamam arkadaşlığımızı kaybetmek istemiyorum" dedi sonra ben ikna ettim ve sevgili olduk üzerinden 6 yıl geçti."

Çocuklar Duymasın Oyuncuları Deniz Gök ve Etem Caner Karüç'ün 6 Yıldır Sevgili Olduğu Ortaya Çıktı

Çocuklar Duymasın Oyuncuları Deniz Gök ve Etem Caner Karüç'ün 6 Yıldır Sevgili Olduğu Ortaya Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Birol Güven Deniz Gök Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (16)

ANTALYA:

DİZİNİN ADINI DEĞİŞTİRİN. ÇOCUK MU KALDIDA ÇOCUKLAR DUYMASIN DİYONUZ. HİÇ SEVMİYORUM ŞİMDİKİ BÖLÜMLERİNİ. ESKİSİ NE GÜZELDİ. LİGHT SELAMI KÖTÜ KADIN MÜZEYYEN FİLAN. TAM BİR AİLE DİZİSİYDİ. HALUK UN BABASININ ABİDİNNN DEMESİ. HEY GİDİ GÜNLER

38
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

Haklısın da, yıllar geçti, insanlar değişti, toplum değişti, alışkanlıklar, zevkler değişti. O dediklerini bugünün insanı takmıyor artık. Sen de değiş artık.

yanıt0
yanıt0
Soner yılmaz:

ne büyük haberr beee bizi türk haberciliğini 100 yıl ileriye götürdü kesin nobel alır. . . :)))

35
4
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Makarna kömür isteriz yoksa oy da yok

7
19
yanıtYanıtla
RACO:

belediye seçimlerindede makarna dağıtacaklarmı acaba beleş kömürden naber

7
17
yanıtYanıtla
Titus:

Bize ne

19
4
yanıtYanıtla
nuretın:

YAKINDA KOMUR MAKARNA GELIYMI ABEY

4
18
yanıtYanıtla
Haydar:

Gel yanima ben sana makarnanin iyisini vercem .hemde hic unutamassin

3
19
yanıtYanıtla
Kürşad:

Banane böyle saçma sapan haberlerden .gereksiz haber gereksiz kişilikler

13
1
yanıtYanıtla
Çocuklar Halen Duymamış mı ?:

Dizi devam mı ediyormuş ? ben bi halukla meltemi tanırım onlarda zaten evli.

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title