Haberler

Cinsiyet Değiştiren Ünlü İsim Aşkını İlan Etti!

Güncelleme:

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan ve sonrasında cinsiyet değiştirme operasyonuyla sık sık gündeme gelen Neslihan Doğrusöz, Sevda Demirel'den ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medya hesabından sevgilisiyle samimi pozlarını paylaşan Doğrusöz, "Hissedilen her şeye cümle kurulamıyor" dedi.

Bir döneme damga vuran İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Neslihan Doğrusöz, 2019 yılında cinsiyet değiştirerek adını "Doruk" olarak değiştirdi. Bir dönem Sevda Demirel ile aşk yaşayan Doruk Doğrusöz, sosyal medya hesabından hem son halini hem de yeni ilişkisini paylaştı.
Gizem Sertyalçın ile aşk yaşayan eski yarışmacının sakallı imajı takipçilerinden de tam not aldı.
Cinsiyet değiştiren yarışmacıyı görenler "Çok yakışıklısın" yorumlarında bulundu.
DORUK DOĞRUSÖZ KİMDİR?
Yeni tarzıyla dikkat çeken Doruk Doğrusöz, 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Geçtiğimiz yıllarda katıldığı İşte Benim İsimli yarışmada, dahil olduğu ilk gün jüri üyelerinde tam not alan ve hayatına dair söyledikleriyle iddialı bir rakip imajı çizen Doğrusöz, reklam çekimlerinde, moda ve kapak çekimlerinde styling danışmanlığı yapıyor.
2005 yılından bugüne moda dünyasının içerisinde yer alan Doğrusöz, Marie Claire, Elle, Vogue gibi birçok önemli dergide görev aldı. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Doğrusöz, Instagram hesabından sık sık fotoğraf paylaşımlarında bulunuyor.
Mesleğe bağlılığını "tutku" kelimesiyle tanımlayan Doruk Doğrusöz, son aylarda yeni tarzıyla dikkat çekiyor.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

neslihan doğrusöz Doruk Doğrusöz Sevda Demirel Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title