Haberler

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'le ilişki yaşayan Sevda Demirel'den cinsellik itirafı: Her şey belden aşağı yaşanmıyor

Güncelleme:

Cinsiyet değiştiren ve adını Doruk yapan Neslihan Doğrusöz'le yaşadığı ilişki ve ayrılığı çok konuşulan Sevda Demirel'den katıldığı programda cinsellik itirafı geldi. Her şeyin bel altında yaşanmadığını belirten Demirel, "Onu çok sevdim. Hayatıma giren erkeklerin en delikanlısıydı. Her şey belden aşağı yaşanmıyor" ifadelerini kullandı.

Manken, şarkıcı ve oyuncusu Sevda Demirel, Türkiye'de bir döneme ismini yazdıran isimler arasında yer alıyordu. Son dönemde cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'le ilişki yaşaması ve ardından sürpriz şekilde ilişkisini noktalaması nedeniyle sık sık gündeme gelen Demirel'den, katıldığı Söylemezsem Olmaz programında Doruk Doğrusöz'le ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"HER ŞEY BELDEN AŞAĞI YAŞANMIYOR"

Her şeyin belden aşağı yaşanmadığını söyleyen Demirel, "Doruk'tan sonra kimse olmadı. Onu çok sevdim. Hayatıma giren erkeklerin en delikanlısıydı. Her şey belden aşağı yaşanmıyor. Lastiği en son Doruk patlattı, yayın yaptığım mecranın sahibi bana 'hayatım' dedi diye beni terk etti. O çok çapkın benden sonra da kadınlarla oldu" diye konuştu.

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'le ilişki yaşayan Sevda Demirel'den cinsellik itirafı: Her şey belden aşağı yaşanmıyorSevda Demirel

"CİNSİYETİYLE İLGİLİ YORUM YAPAN KADINLAR ONA YÜRÜYORDU"

Doruk Doğrusöz'den 2. 5 ay önce ayrıldığını söyleyen Sevda Demirel "Onun cinsiyetiyle ilgili yorum yapan kadınlar aynı kadınlar DM'den ona yürüyorlardı" itirafında bulundu. Sevda Demirel kendisini trans bireylere benzetenlere de yanıt vererek "Ben kadınım. O zaman Hatice de uzun ve trans" dedi.

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'le ilişki yaşayan Sevda Demirel'den cinsellik itirafı: Her şey belden aşağı yaşanmıyorDoruk Doğrusöz

Kaynak: Haberler.com / Magazin

neslihan doğrusöz Sevda Demirel Haberler

500

Yorumlar (9)

mahmut kemal :

Kusmaktan bıktık artık ne iğrenç işlerle doldu dünya.

397
34
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Herkes kendi hayatını yaşar kime ne,daha önemli konularımız var onları düsünelim

84
128
yanıtYanıtla
İso Gio:

Gereksiz bosyapma

yanıt2
yanıt0
masteng aston:

İkisi bir zengin is adamlarina hizmet eder ask sevgi meselesi degildir is ortakligidir.

77
14
yanıtYanıtla
Klavye Delikanlısı :

En doğru yorum. bu Sadece bir yorum değil, o dünyanın gerçekleri.

yanıt1
yanıt0
Hek Tor:

Doğru söz, belden aşağıdan daha önemli şeyler var İNSAN hayatında...

68
20
yanıtYanıtla
Gd Ush:

Lut kavmi gibi helak olacaz da 3-5 kişinin sayesinde hala hala helak olmadık.

69
17
yanıtYanıtla
uCube :

Boş çöp haber. ;))

13
0
yanıtYanıtla
özgür özgür:

Sen söyledin ya şimdi ikna oldum sevda

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title