Haberler

Çimlerin üzerinde yuvarlanan Aleyna Tilki, kalça hareketiyle dikkat çekti

Güncelleme:

Genç popçu Aleyna Tilki, çocukluk özlemini çimlerde yuvarlanarak giderdi. Tilki'nin çimlerden kalkarken yaptığı kalça hareketi ise sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlüler arasında olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, paylaşımıyla yine farkını ortaya koydu. Tilki, gezintiye çıktığı ormanlık alanda çimleri görünce kendini tutamayarak yuvarlandı.

ÇİMLER ÜZERİNDE KOŞUP YUVARLANDI

Ayakkabılarını ve çoraplarını çıkaran Aleyna Tilki, çimlerin üzerinde koşup yuvarlandı. Doyasıya eğlendiği anları Instagram hesabından paylaşan Tilki'ye binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Çimlerin üzerinde yuvarlanan Aleyna Tilki, kalça hareketiyle dikkat çekti.

KALÇA HAREKETİNE TAKILDILAR

Birçok kullanıcı "Çocukluğunu özledi" yorumunu yaparken, birkaç kullanıcı Tilki'nin çimlerden yuvarlandığı sırada yaptığı kalça hareketine takıldı. Takipçiler, 19 yaşındaki şarkıcıya "Squat yapmış belli" yorumlarını yaptı.

Çimlerin üzerinde yuvarlanan Aleyna Tilki, kalça hareketiyle dikkat çekti.

MÜJDEYİ DUYURDU

Başarılı şarkıcı, ayrıca Instagram hesabından bünyesinde Dua Lipa, Bruno Mars gibi yıldızları barındırandünyanın en büyük müzik şirketlerinden biri olan Warner Music Group'la anlaşarak İngilizce albüm ve 4 single yapacağının müjdesini verdi.

Çimlerin üzerinde yuvarlanan Aleyna Tilki, kalça hareketiyle dikkat çekti.

AMERİKA-TÜRKİYE ARASI MEKİK DOKUYOR

Genç yaşta bir yetenek yarışmasıyla adını duyuran ve daha sonra çektiği her klip yüzlerce milyon izlenen Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde eğitimine Amerika'da devam etmek için ülkeden ayrılmıştı. Eğitim hayatı ve albüm hazırlığı için gittiği Amerika'dan ülkeye kısa süreli dönüş yapan Tilki, Türkiye-Amerika arası adeta mekik dokuyor.

Çimlerin üzerinde yuvarlanan Aleyna Tilki, kalça hareketiyle dikkat çekti.

Ayrıca Tilki'nin, Amerika'da Sharon Stone ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimlerle komşu olması ve tuttuğu evin kirasının 82 bin TL olması da çok konuşulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Sosyal Medya Aleyna Tilki Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (30)

Misafir:

Türkiyede böyle yeşil alan yok sadede golf alanları var onlarda yıldızlı otellere ait belki 2 yerde var yeşile düşman birileri var çünkü

33
8
yanıtYanıtla
tursu:

ahirda fazla tutulan inekler gunesi gorunce ayni hareketi yaparlar yeterki kapisini ac

yanıt31
yanıt2
BRO:

Sana değil kızım, seni oralara getiren bizlere yazıklar olsun.

31
3
yanıtYanıtla
ADA:

aleyna keşke hiç doğmasaydı

23
4
yanıtYanıtla
mhmt:

anca kalça hareketi yapar zaten

14
3
yanıtYanıtla
mhmt:

YANLIZ HAREKETİ İYİ ÖĞRENMİŞ, ÖĞRETMİŞLER :)

13
0
yanıtYanıtla
Vodeneli:

En iyi pozu öğrenmişsin. . . .

11
2
yanıtYanıtla
rahberi karga olanın...:

annesi delirtti bunu annesi

10
2
yanıtYanıtla
mustican:

bel büküyorsa olay tamamdır

10
0
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Aleyna kelimesi Arapça kökenli olup ‘üzerine, üstüne, aleyhine’ anlamlarındaki “alâ ''''harfi cerriyle ‘biz’ anlamındaki “nâ muttasıl/birleşik zamirinin birleşmesinden oluşmuştur. Bu birleşik kelime “bizim üzerimize, bizim aleyhimize” manalarına gelir. Görüldüğü gibi bu isim, tek başına bir mana ifade etmemektedir. Eğer bu ismi koymakta ısrarcı iseniz sonuna Nur ekleyerek Aleyna Nur şeklinde anlamlı bir isim haline getirerek koyabilirsiniz. Bu takdirde anlamı “üzerimizdeki nur” anlamına gelir.

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title