Haberler

CHP'li Erdoğdu'nun kendisinden 24 yaş küçük Tuba Torun'la düğününe, yaptıkları dans damga vurdu

Güncelleme:

CHP İstanbul Milletvekili 49 yaşındaki Aykut Erdoğdu, kendisinden 24 yaş küçük partilisi Tuba Torun ile dünyaevine girdi. İkilinin düğünlerine, dans ettikleri anlar damga vurdu.

Bir süreden bu yana evlenecekleri konuşulan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Avukat Tuba Torun dün akşam gerçekleştirilen düğün töreni ile dünyaevine girdi.

DANS ETTİKLERİ ANLAR İLGİ GÖRDÜ

Torun, düğünden kareleri Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımlardan Torun'un Aykut Erdoğdu ile bir Kafkas şarkısı 'Ağlatan Kafe' ile dans ettikleri anlar dikkat çekti.

CHP'Lİ BİRÇOK İSİM KATILDI

Uzun zamandır merak edilen evlilik gerçekleşti. CHP'li bir çok isminin de katıldığı nikah töreninde çiftin nikahlarını Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat kıydı. Torun düğünden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Çiftin, Ağlatan Kafe isimli şarkıyla Kafkas dansı ettikleri anlar davetliler tarafından alkışlar eşliğinde izlendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aykut Erdoğdu Tuba Torun Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (12)

Hamit Gündoğdu:

Seçmişler birbirlerini bizde 24 yaş farka rağmen mutluluklar dileriz. Ama evlilktede bir adaletin olması gerektiğini söylemeden geçemeyeceğim.

160
33
yanıtYanıtla
Hakan Aksa:

adalet buradaki evlilikte var görünüyor. biri gençliğini koymuş ortaya öbürü parasını.

yanıt16
yanıt8
Mehmet Ümit:

Chp genel merkezi gelinim olur musuna dönmüş.

49
18
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Biz de mi CHP li olsan. yarı yaşta kızlarla evleniyorlar...?

42
12
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

GELDE CHP DEN HAYIR BEKLE EKSİK KALSIN OYUM MERAL AKŞENERE...

10
23
yanıtYanıtla
HALİS ER:

evlilikte liyakat önemli, bu kadar yaş farkı anormal.

28
5
yanıtYanıtla
HALİS ER:

dikkat et kalp krizi geçirtmesin sana bu kadın

22
7
yanıtYanıtla
Turan İNCEOZ :

Eğer bu yaş farkı dindar iki insan arasındaki evlilikte olsaydı demediklerini bırakmazlardı. Ama geçen Gürsel Tekin, şimdi de bu. Kızları yaşında birisiyle evleniyor, kimsenin sesi çıkmıyor.

18
6
yanıtYanıtla
Ferİdun Zeren:

dindar 2 insan evlense,senin sesin cikarmiy di Trol.

yanıt8
yanıt15
Sadık GÜNEŞ:

Davul bile dengi dengine yuh

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title