Haberler

Cesur bikinisiyle poz veren Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, kendisini eleştirenlere sert çıktı: Bana duyar kasmayın

Güncelleme:

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından iddialı bikinisiyle çektiği fotoğrafını paylaştı. Erbil, bikinisinden dolayı kendisini eleştirenlere de "Bana duyar kasmayın" diyerek sitem etti.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi. Koronavirüs salgını nedeniyle vaktini evinde geçirmeye devam eden Yasmin Erbil, tatile gitmediği için pijamasının üzerine ip detaylı bikini giyerek kamera karşısına geçti.

"BANA DUYAR KASMAYIN"

Bir dönem ardı ardına çektiği dans videolarıyla adından söz ettiren Erbil, bu defa da bikini üzeriyle verdiği pozla takipçilerinin karşısına çıktı. Göğüslerini ön plana çıkaran bir bikini giyen Erbil, kendisini eleştirenlere de cevap vererek "Sakın bana duyar kasmayın. Denizde gördüğünüz bikini çokta anlam yüklemeyin her şeye herkesin giydiği yaptığı şeyler bende bir başka oluyor sanırım alıştım" dedi.

Cesur bikinisiyle poz veren Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, kendisini eleştirenlere sert çıktı: Bana duyar kasmayın

Cesur bikinisiyle poz veren Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, kendisini eleştirenlere sert çıktı: Bana duyar kasmayın

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya Yasmin Erbil Erbil Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (29)

ebru:

güzelde değil niye soyunup duruyor anlamıyorum

10
9
yanıtYanıtla
Gewer:

Yok valla çok güzel ya çok tatli

yanıt2
yanıt2
PESİMİST:

süpersin yaa. . yobazlara inat devam. .

5
12
yanıtYanıtla
xxl:

baban hastanedeyken ağlıyor sızlıyordun milletten dua edin babam çapkınlıga tekrar başlasın diye şimdide çart çart atıyon. . . .

12
2
yanıtYanıtla
Kibar Adam:

Buna emin ol, senden daha güzel çekici bayanlar var. Reklamlarin bosuna.

11
3
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KIZ ASLI:

SİZ NASIL BAŞÖRTÜSÜ TAKIP KAPALI GİYİNMEDE ÖZGÜRSENİZ BİZ AÇILIP SAÇILMADA DEKOLTE GİYMEDE ÖZGÜRÜZ. HERKES KENDİ HAYATINI YAŞASIN.

7
7
yanıtYanıtla
Önemlimi:

Diğer taraftada cayır cayır yanarken bu yorumu ordada yap biz özgürlük yada hak hukuk için kapanmıyoruz ALLAH korkusu diye birsey var bu dünyada ölümsüz değilsin. Neyse özgür ol serbestsin

yanıt7
yanıt10
ÇAPKIN KIZ ASLI:

Bİ ANLATAMADIK GİTDİ ÖBÜR TARAF DİYE BİR YER YOK ONLARIN HEPSİ ARAP YALANI ÖLÜNCE TOPRAĞIN ALTINDA ÇÜRÜYÜP GİTÇEZ BUNU ANLAYIN ARTIK.

yanıt0
yanıt6
ebru:

olur olmaz herkesin ağzı sulanarak bakmasını hangi kadın ister anlamıyorum .

yanıt3
yanıt1
turist:

BU KIZ TÜRK AiLESINDEN OLAMAZ

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title