Haberler

Cemil İpekçi'nin Sözleri Hadise'yi Kızdıracak

Güncelleme:

Sahnelerin en rüküş ve en iyi giyinenlerini açıklayan Cemil İpekçi'nin sözleri Hadise'yi kızdıracak cinsten.

Cemil İpekçi, önceki gün Maltepe Park'ta ziyaretçileriyle buluştu. Büyük ilgi gören imza günü ve söyleşide sevenlerinin sorularını yanıtlayan ünlü modacı, sanat dünyasına bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı.

''HADİSE UMUTSUZ VAKA HATTA FACİA''

Sahnelerin en rüküş ve en iyi giyinenlerini açıklayan modacı, "Bana küsmesin ama en rüküş Hande Yener. Hadise ise umutsuz vaka hatta facia. Neden böyle bilemiyorum oysa Avrupa görmüş bir isim." dedi. Sahnelerin en şık isimlerini de sıralayan modacı, "Gülben Ergen çok şık giyiniyor. Çok zarif, her giydiğini yakıştırıyor. Kıyafeti taşımayı çok iyi biliyor. Ajda Pekkan da çok iyi. Bülent Ersoy'u çok giydirdim ancak çok yorucu" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cemil İpekçi Maltepe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (6)

olay:

Hadise zaten giyinmiyorki, yari ciplak.

12
10
yanıtYanıtla
TÜRKIYEM:

Hadise giyinmeyi bilmiyor bunu hepimiz biliyoruz zaten çünki hep çıplak.

16
5
yanıtYanıtla
öĞRETMEN:

Memlekette canlar gidiyor sizin yaptığınız habere bak!

11
0
yanıtYanıtla
ceylan:

Kendine hiç bakmış acaba aynadan cok merak ediyorum nasıl modacı olmuş.

8
1
yanıtYanıtla
Baracus:

Şık olmak için değil, dikkat çekmek için, eğlendirmek için öyle giyiniyorlar

7
1
yanıtYanıtla
SUDENAZ:

WALLA CEMİL İPEKÇİ İNSAN BİR AYNAYA BAKAR SONRA YORUM YAPAR BENCE SENDE MODACI DEĞİL BAŞKA Bİ BOYUTTSUN BU EVRENDE . . .

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title