Haberler

Cemil İpekçi'den 50'nci Sanat Yılına Özel Defile

Güncelleme:

Cemil İpekçi moda dünyasındaki 50. sanat yılını Open Stage İlkbahar-Yaz moda günlerinin finalinde düzenlediği defile ile kutladı.

Ünlü modellerin podyumda boy gösterdiği Lazzoni Otel'de gerçekleşen defilede Cemil İpekçi, 'Değişim 22' adını verdiği koleksiyonunu dört yıl aradan sonra moda severlerin beğenisini sundu.

Organizasyon ve sanat yönetmenliğini Banu Noyan'ın yaptığı ve Voonka Collagen sponsorluğunda gerçekleşen defilede Azra Akın, Gizem Özdilli, Sinem Güven, Özge Ulusoy ile 65 yaşındaki bir dönemin ünlü modeli Hülya Yiğitalp de podyuma çıktı.

Aynı gece sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı ödül töreninde ise sektörlerinin başarılı isimleri ödüllendirildi. Etkinlik kapsamında aynı zamanda 'Gülmek İyileştirir' derneği tarafından yürütülen Özel Hijyenik Oyun Merkezleri projesine destek verildi. Derneğin yönetim kurulu üyesi ünlü sunucu ve oyuncu İlker Ayrık, Samsun'da açılacak olan oyun merkezi nedeniyle Samsunlu işadamı ve bağışçılara teşekkür etti.

150 YIL DAHA YAŞASAM ONU DA MODAYA VERİRDİM

İpekçi'nin ellinci sanat yılı için hazırladığı renkli defileki koleksiyon özel geceyi takip eden davetliler tarafından büyük takdir topladı. Azra Akın'ın gelinlik giyerek kapanışını yaptığı defile sonrası podyuma çıkan ünlü modacı, ayakta alkış yağmuruna tutuldu. İpekçi üzerinde kendi fotoğrafları ve aksesuarlarının da olduğu pastayı kesmeye kıyamazken, "Ellinci sanat yılımı kutluyorum, bir yüz elli yıl daha ömrüm olsa onu da modaya verirdim" diye konuştu. Defile öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Azra Akın, İpekçi'nin kendi kariyer hikayesinde önemli bir yeri olduğunu anlatıp şöyle konuştu: "20 yıl önce Cemil İpekçi'nin tasarlayıp diktiği kıyafetle Dünya Güzellik Yarışması'na katıldım ve büyük gururla taşıdığım elbisemle en iyi kostüm ödülüne layık görüldüm. Cemil İpekçi'nin bende her zaman ayrı bir yeri var. Bu vesileyle 50'nci yılını kutluyorum. Uzun zamandır defilelerde yer almıyordum çok heyecanlıyım, nostalji de oluyor"

BEN SEVMEDİM GİT TOKATLA OLMAZ

Gecede ödül alan Cem Özer ise eşi Pınar Dura ile objektiflere poz verdi. "Cemil İpekçi'nin Türk motifleriyle evrensel bir çizgi yakalamasını çok seviyorum. O bir duayen" diyen Cem Özer, son dönemde yapılan talk show gösterilerinde argo kullanılmasına nasıl baktığı baktığı sorusu üzerine, konuyu Will Smith'in Chris Rock'ı tokatlamasına getirip "Kim hangi yemeği seviyorsa onu yesin. Argo seviyorsan git izle, sevmiyorsan gidip izleme. Emekte sanatta mukayese olmaz. Mizahın nasıl yapılacağına onu yapan karar verin. Ben sevmedim git tokat at öyle olmaz. Will sonunda özür diledi ama sen sanatçısın herkesten çok öfke kontrolün olmalı. Ben olsam karşımdakini zekamla rezil rüsva ederdim" dedi.

DRAKULA TAYFUN

Bu arada Cemil İpekçi, defilesi için yapılan geceye eşi Bella Duygulu ile birlikte katılan şarkıcı Tayfun Duygulu, giydiği siyah peleriniyle tüm dikkatleri üzerine

çekti. Şarkıcı, siyah peleriniyle Kont Drakula'ya benzetildi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Cemil İpekçi Öykü Serter Azra Akın Samsun Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title