Haberler

Cem Yılmaz lüks villasını 100 milyon liraya satışa çıkardı

Güncelleme:

Yeni gösterisiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Cem Yılmaz, Levent'teki lüks villasını 100 milyon liraya satışa çıkardı.

Başarılı komedyen Cem Yılmaz, Levent'deki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardı. Yılmaz'ın emlakçısından konunun gizli kalmasını istediği öğrenildi.

YENİ GÖSTERİSİNE HAZIRLANIYOR

Filmlerinin yanı sıra gösteriyle de yıllara damga vuran başarılı komedyen Cem Yılmaz, yeni gösterisiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanırken, ünlü komedyen farklı bir iddia ile gündeme geldi.

Cem Yılmaz lüks villasını 100 milyon liraya satışa çıkardı

LÜKS VİLLASINI SATIŞA ÇIKARDI

10 Haber'den Müge Dağıstanlı, "Şubat gösterisinin biletleri yedi dakika içinde tükenen Cem Yılmaz'a yoğun ilgi zammı da beraberinde getirdi. VIP biletleri 4400 liradan 7500 liraya yükseldi. Bu arada Yılmaz'ın, Levent'deki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığını öğrendik." dedi.

Cem Yılmaz lüks villasını 100 milyon liraya satışa çıkardı

Cem Yılmaz lüks villasını 100 milyon liraya satışa çıkardı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cem Yılmaz Magazin Haberler

500

Yorumlar (27)

Halil Yarbaşı:

7700 TL hani açtınız hani açlıktan ölüyordunuz

266
89
yanıtYanıtla
Muharrem Güreli:

85 milyon var özürlü bu ülkede

yanıt164
yanıt50
Halil Yarbaşı:

Abd,de 370 milyon insan var oradada evsizler fakirler var şimdi abd bitmiş bir ülkemi özürlü? dünyadaki ekonomik krize rağmen ayakta kalan Türkiye'yi görmüyorsunuz çünkü beyniniz oksitlenmiş kalbiniz kapkara olmuş.

yanıt105
yanıt69
ALPER CAN:

bir ülke batsa da bu ve bunun gibi göterilere para verecek çıkar buna kapitalizm denir sosyalizm ise çok farklı bir ekonomik sistemdir ne olur okuyun parayla havadan verilen diplomalar olunca bu oluyor işte NE OLUR ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARINIZ OKUTUN

yanıt3
yanıt0
Abdullah Ağaç.:

Bu tip insalari inemsemeyin . Seçim doneminde ortaya çıkarlar ama ülkede dünyada savaş olur mazlumlar olurken bunlar lux vilalarinda küfür ederler.

183
30
yanıtYanıtla
Carsambali:

Sadece secim degil..ulkemiz ne zaman bir felaket yasasa bunlar tam kadro piyasaya cikiyorlar..En basta kufurbaz haydo ivedik cikiyor..

yanıt105
yanıt15
osman tanik:

İlk yazılan 2 yorumu beğenmeyenlerin sayısı bu sayfanın kadrolu, maaşlı trol sayısını gösteriyor

75
74
yanıtYanıtla
Carsambali:

Seninde maasli yalaka oldugunu gosteriyor..

yanıt56
yanıt25
ALPER CAN:

ÇARŞAMBARDA OY ORANI YUZDE 80 BASKA SÖZE GEREK YOK

yanıt14
yanıt2
Emin Tas:

Bunun filmine gidin parayı buna yedirin birde geçinemiyoruz diyin hadi Yunanistan a

91
53
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title