Haberler

Cem Yılmaz'ın reklam filminden alacağı para dudak uçuklattı

Güncelleme:

Ünlü komedtyen Cem Yılmaz'ın Hepsiburada ile yaptığı reklam anlaşmasından kaç para alacağı ortaya çıktı

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Cem Yılmz bu reklam anlaşmasından 10 milyon TL alacak. Yılmaz'ın ardından eniştesi Tolga Çevik de N11 ile anlaştı. Tolga Çevik'in ne kadar alacağı ise açıklanmadı.

REKLAM FİLMİYLE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Cem Yılmaz ve ailesi online alışveriş sektöründe fırtına gibi esiyor. Ünlü komedyen 10 milyon TL'ye Hepsiburada'nın yüzü olmuş ve renkli reklam filmleriyle adından söz ettirmişti.

Son gelen habere göre Cem Yılmaz'ın eniştesi Tolga Çevik de dev bir reklam anlaşması yaptı ve N11 adlı online alışveriş markasının kampanya yüzü oldu.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Tolga Çevik Hepsiburada Cem Yılmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Kerem:

Hayatımda gördüğüm en salakça reklam bile diyemeyeceğim bir saçmalık

3
1
yanıtYanıtla
Tarkan:

Belli belli bu yaştan sonra kılıktan kılığa giriyo.çünki espri yapamıyo artık itici.görsel olarak bu aralar kendine bakıyomu acaba

1
1
yanıtYanıtla
metin ilhan:

hepsi burada bu tür reklamlara ödediği bütçeyi Darüsafakada eğitim gören çocukları reklamda oynatsa reklam bütçesini de bu kuruma bağışlalasa daha çok dönüş alır marka imajı daha değerli olur evin tuzunu bile hepsi buradadan alırım yeminlen. Reklamcılar yeteri kadar cem yılmaz ve saz arkadaşlarını zengin ettiler zaten.

2
0
yanıtYanıtla
Skyfall:

Reklam yerine fiyatları düşürseler daha iyi en azından insanlar birşey alabilecek

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title