Haberler

Cem Yılmaz'ın 4 bin TL'lik bilet fiyatını az bulan Tuğba Ekinci: En az 10 bin TL olmalı

Güncelleme:

Cem Yılmaz'ın yeni gösterisinin en yüksek biletinin 4 bin TL satılması tepki çekince Tuğba Ekinci'den destek gecikmedi. Ekinci, Ebru Gündeş'i dinlemenin 20 bin TL olduğuna dikkat çekerek "Cem Yılmaz'ın gösteri bileti en az 10 bin TL olmalı" dedi.

Cem Yılmaz, uzun bir aradan sonra "CMXXIV" adlı gösterisiyle sahnelere dönüyor. Yılmaz'ın gösteri biletleri ise 495 TL ile 4.400 TL arasında satışa çıkarıldı ve dakikalar içinde tükendi. Birçok kullanıcı bilet fiyatlarının pahalılığına isyan ederken Tuğba Ekinci de "En az 10 bin TL olmalı" diyerek komedyene destek oldu.

CEM YILMAZ İLE EBRU GÜNDEŞ'İ KIYASLADI

Cem Yılmaz'ın gösteri bilet fiyatlarını Ebru Gündeş'in konser bilet ücretiyle kıyaslayan Tuğba Ekinci, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Ebru Gündeşi dinlemeye kişi başı 20 bin veriliyor da, Cem Yılmaz'a niye kişi başı 4 bin mevzu oluyor? En az 10 bin olmalı" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'ın 4 bin TL'lik bilet fiyatını az bulan Tuğba Ekinci: En az 10 bin TL olmalı

BİLETLER TÜKENDİ

Cem Yılmaz'ın 'CMXXIV' adlı yeni gösterisi 7 Şubat'tan itibaren Zorlu PSM'de seyircilerle buluşacak. Ünlü ismin biletleri 495 TL'den satışa çıktı. Gösteriyi VIP kısımdan izlemenin maliyeti ise tamı tamına 4 bin 400 TL. Instagram hesabından şubat ve mart ayı için gösteri afişlerini paylaşan Yılmaz, biletlerin dakikalar içinde tükendiğini söyledi.

Cem Yılmaz'ın 4 bin TL'lik bilet fiyatını az bulan Tuğba Ekinci: En az 10 bin TL olmalı

Cem Yılmaz'ın 4 bin TL'lik bilet fiyatını az bulan Tuğba Ekinci: En az 10 bin TL olmalı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Tuğba Ekinci Ebru Gündeş Cem Yılmaz Ekinci Magazin Haberler

500

Yorumlar (23)

mardinli yiğit:

BUNLARA BU PARAYI VERENLER, YA AVANTADAN KAZANIYORLARDIR, YA DA BÜYÜK BİR VURGUN YAPMIŞLARDIR.. BAŞKA AÇIKLAMASI DA YOK BU İŞİN.. İNSANLAR EVLERİNE PİDE ALAMAZKEN, 4 BİN LİRAYI 20 BİN LİRAYI BİR BİLETE VEREBİLMEK, AKIL MANTIK DIŞIDIR!

149
16
yanıtYanıtla
Rotali Seyyah:

Hulk böyle istedi ,yapacak bisey yok.Hulki kizdirmamak lazim

yanıt6
yanıt19
Netherill:

495 TL ' yede izleyebilirsin. konser gösteri maç vb. gibi faaliyetlerde ön taraf her zaman pahalıdır. 4000 tl veren godamanlara dokunmaz merak etme. garibanada 495 TL dokunmaz. 10 paket sigaradan daha ucuz.

yanıt17
yanıt12
mert kılıc:

ekmek bulamayan pasta yesin diyen kafadan biri heralde bu sahış. Asgari ücret ne kadar biliyon mu cahill

66
3
yanıtYanıtla
Fatih :

iyide biletler tükenmiş. asgari ücretle alakası yok demekki. bu arada asgari ücret evet düşük ama bu şu demek değil, herkes asgari ücretle çalışıyor. bakınız adamın salonu kapalı gişe. var ki paralar gidiliyor.

yanıt19
yanıt7
mert kılıc:

BOŞ YAPMA FATİH. BİR GÖSTERİ İÇİN 4000-20000 PARA VERECEK ADAMIN BUNA AYIRACAĞI VAKTİNİN OLACAĞINI SANMIYORUM.

yanıt13
yanıt7
Omer Guran:

Millet o parayı kazanmak için 1 ay ağır şartlarda çalışıyor. Devlet o gösteriye gidenleri takibe alsın

43
10
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Devlet Sanki Bilmiyo Enayiler Olmazssa Zengin Zengin Olmaz Birileri SARAYDA Birilerinin Coluk Cocugu Daglarda Cadirlarda Kursunlara Siper

yanıt11
yanıt14
recep kaya:

RABBİN BUNLARI TÜM PARALARI FAKİR FUKARAYA NASİP OLSUN

23
4
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Yorum yapan arkadaşlar bir bilete bu kadar para verilir mi derken haklılar. Lakin kadın Ebru Gündeş 20 alıyorsa Cem Yılmaz'ın biletleri de en az 10 olmalı demiş. Lafı Ebruya, millete nispet yapmak değil.

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title