Haberler

Cem Yılmaz, İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay'ı hedef alan imam Halil Konakcı: Dinden çıkmışlar

Güncelleme:

Eleştirileriyle sık sık gündeme gelen imam Halil Konakcı, bu sefer de Cem Yılmaz'ı esprisinden dolayı, Orhan Gencebay ve İbrahim Tatlıses'i de söyledikleri şarkı üzerinden eleştirerek "Dinden çıkmışlar" dedi.

Dövme ve kıyafet tercihleriyle ilgili sık sık kadınlar üzerinden yorumlarda bulunan imam Halil Konakçı, bu sefer de ünlü isimleri hedef aldı. Konakcı'nın hedefinde ise bu sefer Cem Yılmaz ve diğer sanatçılar vardı.

"BUNA ALKIŞ TUTANLARIN İMANI GİTTİ"

Konakcı, Cem Yılmaz'ın bir gösterisindeki kadının yaratılışına ilişkin esprisiyle ilgili "Soytarılar çıkıyor televizyona espri yapıyorlar. Neymiş? Allah erkeği yaratmış, sonra bakmış düşünmüş 'Ben bundan iyisini de yaratırım' diyerek kadını yaratmış. Bunu dinleyen de söyleyen de, buna alkış tutan da, zevk alan da hepsinin imanı gitti" dedi.

"DİNDEN ÇIKMIŞLARDIR"

Konakçı; Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Ferhat Göçer ve Muazzez Abacı'nın da söylediği şarkı nedeniyle eleştirerek "Cenneti değişmem saçının teline diye şarkı yazmış adam, bak bak... Sensiz cennet bile sürgün sayılır, madem unutacaktın beni neden yarattın... Şarkı sözleri bunlar. Bunları dinleyip keyif alan, söyleyen, yazan dinden çıkmıştır" şeklinde konuştu.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İbrahim Tatlıses Orhan Gencebay Cem Yılmaz Magazin Haberler

500

Yorumlar (140)

Zulkarneyn :

Dinin şakası, oyunu, şarkısı olmaz! Allah alemi şaka olsun diye yaratmadı. Müslümanlar bilinçli olmalıdır!

208
33
yanıtYanıtla
boş mubbet:

arkadaş yakında kendini şeyh veya mehdi ilan ederse şaşmam. şimdiden mürit yapmaya başlamıştır.

80
158
yanıtYanıtla
Adem yakar yakar:

hocanın bişe yaptığı yok. hoca doğruları konusuyor, yapılan yanlışlıkları anlatıyor. ama işine gelmeyenler karşı cıkıyor

yanıt88
yanıt33
ertugrul ceylan:

Hocam seni karar otoritesi olarak kim tayin etti kimin dinden çıktığına işi insanları güldürmek olan biri ve 32 yıl önce yazılmış bir şarkı yüzünden insanları en büyük günah olan kafirlik ile suçluyorsun inanın sadece polemik yaratma çabası bu yolla popüler olma çabası.

80
156
yanıtYanıtla
Yakup Ozkan:

Zaten popüler. Sence popülerlik için mi yapıyor insanları kurtarmak için mi bir düşünün

yanıt80
yanıt36
Yunus Aydin:

sen 32 yıl öncede kalmışsın birader adam misal vermiş onları.konu şahışlar değil konu ALLAH'A isyan ve inkar içerikli söylenen sözler yazılan şarkı ve sözler.ALLAH'ı inkar edende otomatik olarak kafir oluyor zaten.

yanıt66
yanıt14
Ahmet Gündoğdu:

cahıl bundan sadece bunumu anladın.adam tayın etmıyor anlatıyor.ama sen baska yerden anlamıssın..

yanıt23
yanıt8
ertugrul ceylan:

YAZDIKLARIMA YORUM YAPANLAR İÇİN DİNDEN ÇIKMA SEBEPLERİ 1)istihfaf (İslamın en ufak bir meselesini hafife almak küçümsemek) 2)İstihlal (Harama helal demek) 3)istihza(Dinden olduğu bilinen bir mesele ile alay etmek) Cem Yılmaz size göre kısmen bunu yapsa da bana göre alay değil tespittir.

yanıt5
yanıt2
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Adam haklı dağılın!

172
57
yanıtYanıtla
Yakup Ozkan:

Halil hoca doğru söyledi. Bu tür şarkı türkü vs dikkat edin çoğunda hep isyan inkâr vardır bilinçli şekilde bu sözler yazılmaktadır. Bunlari dinleyip uyanların vay hâline...

181
48
yanıtYanıtla
Tüm 140 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title