Haberler

Cem Garipoğlu'nun cenazesini gördü mü? Baba Süreyya Karabulut, yaşananları anlattı

Güncelleme:

Haberler.com'un YouTube stüdyosunda Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtlayan Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, Cem Garipoğlu'nun cenazesiyle ilgili konuştu. O dönem tedavi gördüğü için Garipoğlu'nun cenazesini görmeye gidemediğini söyleyen Karabulut, "Avukatım ve hanımım fotoğrafını görmüş, cesedini görmemişler. Keşke o zaman görebilseydim. Benim en büyük pişmanlığım" dedi.

3 Mart 2009 tarihinde Cem Garipoğlu tarafından acımasızca öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, Haberler.com'un YouTube stüdyosunda Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtladı. Cem Garipoğlu'nun intiharıyla ilgili konuşan baba, en büyük pişmanlığını da açıkladı.

"HANIMIM RESMİNİ GÖRMÜŞ, CESEDİNİ GÖRMEMİŞLER"

Karabulut, "Cem Garipoğlu'nun cezaevinde poşetle intihar ettiğine inanıyor musun?" sorusu "Boğdu mu boğuldu mu onu bilemem. Otopsi istedik. Mezarı açılsaydı kafam daha rahat olacaktı. Celladın (Cem Garipoğlu) cenazesinde avukatımız sadece çekilen resmi görüyor. Hanımım da resmi görüyor, cesedini görmemişler. Görmek istediler mi bilemiyorum" dedi.

Cem Garipoğlu'nun cenazesini gördü mü? Baba Süreyya Karabulut, yaşananları anlattı

"TEDAVİ GÖRDÜĞÜM İÇİN CESEDİ GÖRMEYE GİDEMEDİM"

Karabulut, Gökay Kalaycıoğlu'nun "Zamanında cesedi görme hakkınız varken bunu istemeyip yıllar sonra neden istediniz?" sorusu üzerine de sözlerine şöyle devam etti: "Bu bir pişmanlık. Keşke o zaman ben görseydim. Ben o dönem tedavideydim. Bu durum ben de pişmanlık olarak kaldı. Avukatımın benim üzerimde çok emeği var. Beni doktora götürdü, evimin kirasını ödedi. Bana her konuda yardım etti. Benim avukatım (Rezan Epözdemir) çok başarılı biri. Ben aciz değilim ona direkt teslim olmadım. Geçen sene mezarın açılması içi başvurduk ama savcılık takipsizlik kararı verdi. Üst mahkeme de takipsizlik kararı verdi. Şimdi de Adalet Bakanlığı'na yazı yazdık, cevabı bekliyoruz."

"MEZARIN İÇİNDEKİ CEM GARİPOĞLU'YSA İÇİM RAHATLAYACAK"

"Beni her gören 'Cem Garipoğlu ölmedi' diyor. Benim böyle bir yasal hakkım varsa mezar açılsın. Çok büyütülecek bir şey yok. Mezarın içindeki Cem Gariopğlu'ysa içim rahatlayacak. Ruhu cehenneme gitsin diyeceğim. Garipoğlu Ailesi'yle yüz yüze gelmedik. Ben onlarla niye yüz yüze geleyim ki? Aileye 1 milyon 200 bin TL'lik tazminat davası açmıştık, 15 yıl sonra icra yoluyla alabildik."

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Münevver Karabulut Gökay Kalaycıoğlu Süreyya Karabulut Cem Garipoğlu YouTube Baba Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title