Haberler

Çapkın Mıyım Bilmem Ama Flörtözüm Biraz

Son günlerin en popüler isimlerinden Mert Fırat, aşk hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu: Aşk gurusu filan değilim.

2013, Mert Fırat'ın yılı olacak. Ünlü oyuncu; Beren Saat ile rol aldığı 'İntikam' dizisiyle ekranda, şair Rüştü Onur'u canlandırdığı 'Kelebeğin Rüyası' ile beyaz perdede, Oyun Atölyesi'nin 'Antonius ile Kleopatra' oyunuyla da tiyatro sahnesinde karşımıza çıkıyor. Fırat; Vogue dergisinden Ayşim Özgür'e projelerini ve gelecekle ilgili hedeflerini anlattı:

İLKSEN BİR DÖNÜM NOKTASI

Kafamda planladıklarım şimdiye kadar çok güzel işledi. Doğru insanlarla tanışmak çok önemli. Beraber filmler yazıp çektiğim İlksen Başarır, hayatımda önemli bir dönüm noktası. O olmasaydı, 'Başka Dilde Aşk' yalnızca tatlı bir hayal olarak kalabilirdi.

Çok hırslı değilim; okuyabileyim, kiramı ödeyebileyim yeter. Belirli bir standardım olsun tabii ama onu da çok yükseltmek peşinde olmadım hiç. Şöhrete inanmıyorum. 'Ben ünlüyüm' durumuna fazla kapılırsam geçmişteki Mert'i çok üzerim.

Çocukluğumda; Antalya, Antep, Antakya gibi birçok şehir gezdim. Türkiye'nin dört bir yanından arkadaşım var. Bu şehirler arasında Antakya beni çok etkiledi. Serinyol diye bir yer vardı, sulama havuzlarında yüzüyorduk. Çocukluğumu düşününce, ilk o kareler geliyor aklıma.

Aslında aşk gurusu filan değilim ama soruyorlar, kafamın bastığı kadarıyla anlatıyorum bir şeyler. Çapkın mıyım bilmiyorum ama flörtözüm biraz. O samimiyet fazla ciddiye alınabilir, dikkat etmek lazım. 30'lu yaşlarıma geldiğim bugünlerde onu öğrendim.

KADINLAR BENİ TERK EDİYOR

İlişkinin hakkını verememekten dolayı, hep kadınlar beni terk ediyor. Gece sadece bir saat görüşerek ilişki devam ettirmek, herkes için kabul edilir değil. Neyse ki artık aşka da, iş kadar vakit ayırmak gerektiği düşüncesini benimsedim. İnşallah uygulamaya da geçeceğim.

Gezmeye fırsat yaratmaya çalışıyorum. Set 11.00'de başlıyorsa, spordan vazgeçip sergiye gidiyorum. Aslında çalışırken de eğleniyorum, yoksa yapılacak iş değil oyunculuk. Film yazmak için aynı şeyi söyleyemem. Bir zaman sonra içinden çıkılmaz hal alıyor.

HERKES İNTİKAM ALMAK İSTER

Dizileri düzenli takip edemiyorum ama 'İntikam'ın orijinal versiyonu 'Revenge'e epey kapılmıştım. 'İntikam'da oynamayı seviyorum. Beren'le (Saat) çalışmak çok güzelmiş. Dersine çok çalışıp geliyor sete. Üstelik çok doğal ve açık biri. Nejat'la (İşler) daha önce 'Kapalıçarşı'da birlikte oynamıştık. İntikam ve entrika damarını sever Türkiye'de seyirci.

Herkes intikam almak ister ama benimki en fazla bir gün sürer. Bir ömür sürmesi için başka bir motivasyon lazım, anlaşılamaz bir durum değil bence.

MİLİ TAKIM GİBİ PROFESYONELDİK

'Kelebeğin Rüyası'nda Rüştü Onur'u canlandırmak için diyetisyen yardımıyla 16 kilo verdim. Zayıflamak önemliydi, veremli bir adamı tonton oynayamazsın. Bence önemli bir film Türk sineması için. Rolüne çok iyi hazırlanmış oyuncular, senaryosuna yıllarını vermiş bir yönetmen; Yılmaz Erdoğan var arkasında. 16 hafta çekim yapabilmek büyük lüks. Biz profesyonel bir ekiptik; milli takım gibi...

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Rüştü Onur Beren Saat Mert Fırat Kleopatra Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title