Haberler

Cansu Taşkın'la aşk yaşayan Yılmaz Erdoğan: Yaşandı ve sona erdi

Güncelleme:

Cansu Taşkın ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan ve boy boy fotoğrafları yayınlanan Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu. Taşkın ve kardeşine dava açtığı söylentisini yalanlayan Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki garip bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum" dedi.

İnci Taneleri dizisiyle ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan, özel hayatıyla magazin camiasına bomba gibi düştü. Cansu Taşkın ile 2 yıldır ilişki yaşadığı ileri sürülen ve art arda fotoğrafları yayınlanan Erdoğan, günler sonra sessizliğini bozdu.

"HER ŞEYİN İYİ YANLARINI HATIRLIYOR, GERİSİNİ UNUTUYORUM"

İkilinin ilişki yaşadığının ortaya çıkmasıyla Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun peş peşe çiftin fotoğraflarını yayınladı. Taşkın ve Vurgun'a dava açacağı iddia edilen Yılmaz Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki 'garip' bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgilerimle..." dedi.

Cansu Taşkın'la aşk yaşadığı söylentisiyle konuşulan Yılmaz Erdoğan: Yaşandı ve sona erdi

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz haftalarda Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk olan Cansu Taşkın, "Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?" sorusu üzerine Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını itiraf ederek "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi? Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan" demişti.

Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun da Instagram hesabından peş peşe ablası ve Yılmaz Erdoğan'ın fotoğraf ve videosunu paylaşmıştı. Videoda Erdoğan'ın Taşkın'ı dudağından öptüğü görülmüştü.

Cansu Taşkın'la aşk yaşadığı söylentisiyle konuşulan Yılmaz Erdoğan: Yaşandı ve sona erdi

Cansu Taşkın'la aşk yaşadığı söylentisiyle konuşulan Yılmaz Erdoğan: Yaşandı ve sona erdi

Cansu Taşkın'la aşk yaşadığı söylentisiyle konuşulan Yılmaz Erdoğan: Yaşandı ve sona erdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın Magazin Yaşam Haberler

500

Yorumlar (23)

SELÇUK GÜNDOĞDU:

BU DÜNYANIN GELMİŞİ BÖYLE İŞTE,GEÇMİŞİ GİBİ DEĞİL,GİTTİKÇE BATIYORUZ DOSTLAR FARKINDAMISINIZ

122
8
yanıtYanıtla
Cem ABACI:

Bir şekilde reset icin sebep lazım.Değerlerin altüst olması ve azgınlaşma...Sonra ağlamak yok emi

yanıt34
yanıt5
VEFA:

Battı balık yan gider, kafanı yorma. Hem bu daha buz dağının görünen yüzü bile değil.

yanıt9
yanıt0
Siyah&Beyaz null:

Cicişler istediğini elde etti

91
6
yanıtYanıtla
Osman Y:

Mükremin ÇITIRRR. :-)) sever

69
2
yanıtYanıtla
HALİS ER:

ne çıtırı yahuuu soba borusu kullanabilirsin

yanıt31
yanıt3
Murat Kara:

yani bunudur.zengin ünlü olmak çocuk yastakilerle cinsellik yaşamak sonrada oldu bitti diğeri gelsin gelsin ama haberlerden magazinlerden uzak yapın yarınki millet ne olduğunuzu bilmesin.simdi bunu gören gençler ünlü olmak için yatak yolunu deneyecwklwrdir yazıktır günahtır.

66
4
yanıtYanıtla
Umut Koyundöven:

Cansu 31 yaşında ne çocuğu

yanıt11
yanıt-2
HALİS ER:

paralı asker miydi bu kadın

42
1
yanıtYanıtla
erkan yüksel:

kadın pilot yapmış bunu haberi yokmu

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title