Haberler

Canlı Yayında Şaşkına Çeviren Olay: 42 Yıldır Ablası Zannettiği Kadın Annesi Çıktı

Güncelleme:

Show TV'de yayınlanan programa konuk olan Kader Bey, 42 yıldır ablası bildiği kadının annesi çıktığını belirterek, hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri şaşırttı.

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla ekrana gelen programa konuk olan Kader Bey, itiraflarıyla hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri şaşkına uğrattı.

ABLASI ZANNETTİĞİ KADIN ANNESİ ÇIKTI

42 yıldır anneannesini annesi olarak bildiğini belirten Kader Bey, şoke eden gerçeği birkaç yıl önce ablası olarak bildiği öz annesinin itiraf ettiğini söyledi.

"ANNEMLE RIZASI DIŞINDA BERABER OLMUŞ"

Babasıyla canlı yayında yüzleşmek istediğini belirten Kader Bey, filmlere konu olacak hayat hikayesini şöyle anlattı: "İstenmeyen bir çocuğum, bir devlet memuru annemle rızası dışında beraber olmuş. Annem sonradan bir başka biriyle evlenince eşi bu durumu kabullenememiş ve beni anneanneme vermişler."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Uğur Arslan Seda Sayan TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (11)

TAMK:

Ablası babası çıksa onada şaşırmazdım. Artık şaşırmayı unuttuk Türkiyede.

19
3
yanıtYanıtla
Dgn burhn:

Iyi senaryo. Senaristler iyi is yapmaya basladi bu ulkede.

10
0
yanıtYanıtla
yusuf dicel:

bu seneryo tuttuysa bunun gibi bir sürü seneryo çıkar artık . . . ülkede daha önemli ne var ki sanki bu haber olmalı zaten ülkeyi şoka sokan haberrrrr. . .

4
0
yanıtYanıtla
İSMET:

UĞUR İLE SEDA CUKKAYI DOLDURSUNLAR, BİZİM MİLLETİMİZDE BUNLARI İZLESİN KENDİLERİNDEN NE SENERYOLAR HAZIRLAYACAKLAR DAHA, DEVLETİ VE MİLLETİ HER HALÜKARDA KANDIRIYORLAR. HİÇ AHLAKLI BİR PROGRAMLARI VARMI

yanıt1
yanıt1
Nuri:

Vay Delikanlı Gönlüm Vay Sen Bu Kurşunu Yinemi Yedin. .

4
0
yanıtYanıtla
Babangida:

Abladan anneye geçmek kolay, Allah''tan babası çıkmamış.

4
0
yanıtYanıtla
NEJDET:

6 kere evlenip boşanan seda sayanın evlilik proğramı açması kadar saçmaydı hayat

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

senaryo duzmece bunlar

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

duzmece inanmıyorum adam annesinden büyük gösteryor annesi kaç yaşında dogurmuş.

2
0
yanıtYanıtla
VanLıZekeriyanınTorunu:

Malesef diyerek sözlerime başlıyorum geçtiğimiz günlerde nişanlı genç kızımız kardeşimizin nişanlısıda öz abisi çıkmış tı hayata dair oldukça şaşırtıcı hadiseler olmakta. insanın anne sevgisinden mahrum kalmasıda hemde bir ömür boyu ve yakınında olmasına rağmen bilmeden farketmeden yaşaması ve bunu sonradan öğrenmesi ciddi psikilojik tramvalara dahi sürükleyebilir olmaz demeyelim hayatta her şey oluyor yaşanılıyor aslında ibret alınmalı bu hayat hikayelerinden.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title