Haberler

Caner Toygar'ın Eşi Berke, Katıldığı Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Caner Toygar'dan şiddet gördüğünü söyleyen ve canlı yayında gözyaşlarına boğulan Berke, "Caner beni arabadan atmaya kalktı" dedi.

Katıldığı yarışma programlarıyla adını duyuran Caner Toygar ile Esra Erol'un izdivaç programında tanışıp evlenen Berke, Caner'den şiddet gördüğünü söyleyerek boşanma kararı almıştı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

TV8 ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde programına konuk olan Berke, Caner ile ilgili ilk kez konuştu. Berke, yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

"CANER BENİ ARABADAN ATMAYA KALKTI"

Psikolojik ve fiziksel şiddete uğradığını iddia eden Berke şunları söyledi: "Ben çok severek evlendim. Caner bana ilk zamanlarda merhametli ve iyi yüzünü gösterdi. Caner'i sevdim ve güvendiğim için evlendim. Caner'den evlenmeden önce de şiddet gördüm ama onu değiştirebilirim sandım. Caner bana ilk şiddeti arabada gösterdi, beni arabadan atmaya çalıştı."

DARP RAPORU ALMIŞ

Berke, şiddet gördüğüne dair darp raporu aldığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gerçeğin Peşinde Esra Erol Magazin Haberler

500

Yorumlar (71)

Hasan Hüseyin:

Ülkemin askerleri Doğu da, G. Doğu''da, Suriye''de hainler ile savaş verirken böyle çok saçma bir haberi lanetliyorum. Memlekette başka sorun kalmadı da Caner ile Berke''nin aşkı mı dert oldu millete. Ne halleri varsa görsünler, her ikisi de çocuk değil zıpır gibiler, domuz gibiler,

29
3
yanıtYanıtla
Ümitvar:

İnsanlar namaz kılmıyor bunun haberini yapın!

24
6
yanıtYanıtla
namazcı:

ne alaka isteyen kılar isteyen kılmaz

yanıt6
yanıt13
boş iş bunlar:

yiyecek ekmeği zor buluyor bu tipler , çalışıp para kazanmak her adamın harcı değil bunlar beleşe alışmış vay gözüm ağrıdı vay kulağımda sivilce çıktı diyerek prim yapıp tvden otlanmak bütün dertleri , söylediklerin de doğruluk payı varsa kızım senin makamın ekranlar değil Cumhuriyet Savcığı oradanda Aile Mahkemesi haydi marş marş

28
1
yanıtYanıtla
kader:

anladık şiddet gordun tv cıkacagına polıse gıt mahkemeye kos attır hapse burada mılletı bayma gozunu sevım

25
1
yanıtYanıtla
GEL DE GÜLME:

nasıl meşhur olabilirim diye düşünüp sonunda bu hale geliyorlar. herkes eşi ile olan tartışmaları sosyal medyaya taşımak zorunda değil bu halk ta sizinle ilgili haber görmek zorunda değil. .

20
2
yanıtYanıtla
YELDA YILDIRIM:

YALANCILAR İŞİNİZ GÜÇÜNÜZ OYUN ZATEN BUNLARI GÜNDEME GETİRENLERE YAZIKLAR OLSUN

21
0
yanıtYanıtla
KEŞİŞ:

BİZENE KARDEŞİM ARTIK BAYDINIZ BU HABERLERLE

20
1
yanıtYanıtla
bi kaybolun:

bir kaybolun yaaa

20
0
yanıtYanıtla
KKAN:

BETER OLUN MEDYA MAYMUNLARI. . . .

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title