Haberler

Çağla Şikel Güzelliğiyle Göz Kamaştırdı

Güncelleme:

Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, bir giyim firmasının 2016 ilkbahar-yaz koleksiyonunun çekiminde, güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Modacı Cengiz Abazoğlu'nun bir giyim firması için hazırladığı, 2016 ilkbahar-yaz 'White Line' koleksiyonunun fotoğraf çekiminde, Çağla Şıkel nefes kesti.

"HER KIYAFETTE BAŞKA BİR KADIN OLDU"

Modern ve güçlü kadını podyuma yansıtmaya çalıştığını vurgulayan Abazoğlu "Çağla tasarımlarıma tüm güzelliğiyle enerji veriyor, dinamizmini arttırıyor. Çekimde giydiği her kıyafette başka bir kadın oldu. Çıkan kareler hepimizi çok heyecanlandırdı" dedi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cengiz Abazoğlu Kadın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

AtillaMobil-ANDROID:

10 kilo boyayla koydeki yasli teyze bile manken gibi olur...

35
1
yanıtYanıtla
Selma:

Güzelmiş gerçekten banada on kilo makjac yapın en güzel kiyafetleri giydirin ha birde üstüne bilgisayarda herşeyle oynayın tamam alın size selma şikel

31
4
yanıtYanıtla
errobaba:

gerek varmı ki sana insanın engüzel hali sade hali özenti yıkmasın sizi :)

yanıt20
yanıt1
nazlı can:

Onlatdaki makyajlar bakimlar operasyonlar islemler nenende olsa oda guzellesir

33
1
yanıtYanıtla
asddsa:

Buna güzel diyorlar ya:D siz hiç balkan kısımlarına gezmemişsiniz sanırım gazeticiler. :D

18
4
yanıtYanıtla
As:

Balkan derken hangisi sırp hırvat boşnak ..? Bu da rumenlere benziyor zaten

yanıt1
yanıt2
Ceylin:

Nedense böylelerinin makyajlı halini görünce nefes kesti diye başlık atılıyor birde bakımsız halini görünce son hali herkesi şaşırtı deniyor bi karar verir artık

22
0
yanıtYanıtla
yani:

bu kadar makyaj bakım kime yapsan güzel olur

18
0
yanıtYanıtla
Siz onu bir de:

makyajsız görün. . .

18
0
yanıtYanıtla
bursalı baalllMobil-ANDROID:

emre altug simdi basini duvara vuruyordur

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title