Haberler

Çağla Şıkel, babasını kaybettiği günü anlattı: Ayetel Kürsi okuyarak yanına gittim, yerde yatıyordu

Güncelleme:

Katarsis programına konuk olan ünlü sunucu ve model Çağla Şıkel, babasının ölümünü anlattı. Konuşurken kelimeler boğazına düğümlenen Şıkel, "Gittiğimde yerde yatıyordu. Bağırdığımı hatırlıyorum. Hayatıma kazınan bir tablo o yerde yatışı" dedi.

43 yaşındaki model ve sunucu Çağla Şıkel, YouTube'da yayınlanan Katarsis programında Gökhan Çınar'ın sorularını yanıtladı. Babasının sevgisiz büyütüldüğü için kendilerine de sevgi göstermediğini söyleyen ünlü isim, "Babam beni sevmese de ben yanına giderdim. Elini, kolunu bana atması bile yeterdi" dedi. Şıkel, programda hayatının dönüm noktasını da anlattı.

"BABAM GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ECEL TERİ DÖKTÜ"

Çağla Şıkel, sunucu Gökhan Çınar'ın "Hayat hikayende bu büyük kaybı nasıl yaşadın?" sorusu üzerine şunları söyledi: "Zannedersem hayatım boyunca kurtulamayacağım bir travma ile yaşadım. O da ani kelimesi. İçimde bir yerde ani bir şey olma kaygısını taşıdım ama sürekli de törpülemeye çalıştım. Çok ani bir kayıp oldu. Bu aslında bir şoktu. Daha öncesinde 1-2 kere kalp krizi geçirmişti ama hiçbir zaman babamızın gideceğini düşünmemiştik.

Çağla Şıkel, babasını kaybettiği günü anlattı: Ayetel Kürsi okuyarak yanına gittim o yerde yatıyordu

Hatta bir keresinde babam kalp krizi geçirdiğinde onunla evde yalnızdım. Liseye gidiyordum, daha önce de olduğu için ne yapacağımı biliyordum. Gözümün önünde ecel teri döktüğünü hatırlıyorum. Evden benden başka kimse olmadığı için ben güçlü olmak zorundayım. Belki de gücümü kazandığım ender anlardan biriydi. Karşımda babamı çaresiz görmüştüm ama onu atlattım."

Çağla Şıkel, babasını kaybettiği günü anlattı: Ayetel Kürsi okuyarak yanına gittim o yerde yatıyordu

"AYETEL KÜRSİ OKUYARAK OFİSE GİTTİM, BABAM YERDE YATIYORDU"

"Bir gün kendi ofisinde kalp krizi geçirdi. Sonra bize haber geldi. Ambulans biraz geç kalıyor. O yoldan nasıl gittiğimi hatırlamıyorum. Ayetel Kürsi okuduğumu hatırlıyorum. Çünkü biz 3. kalp krizini beklemiyorduk. Gittiğimde babam yerde yatıyordu, gömleğini açmışlardı. Sarılıp sarılmadığımı hatırlamıyorum ama bağırdığımı hatırlıyorum. Beni yaklaştırmamışlardı. Ama hayatını kaybetmişti. Babamın yerde yatışı hayatıma kazınan bir tabloydu. Ne kadar güler yüzlü hatırlamak istesem de son anı benim hayatımda kaldı. Unutmak çalışmak gibi bir şeyim yok. Sonrasında inanmak ve kabullenmek bizim için çok zor oldu. İnsanı hayatını alt üst eden bir duygu. Babanın hiçbir zaman geri gelmeyecek olacak olmasının verdiği hüzün... Bunlar da yasa dahil."

Çağla Şıkel, babasını kaybettiği günü anlattı: Ayetel Kürsi okuyarak yanına gittim o yerde yatıyordu

Çağla Şıkel, babasını kaybettiği günü anlattı: Ayetel Kürsi okuyarak yanına gittim o yerde yatıyordu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Çağla Şikel Baba Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title