Haberler

Çağla Şıkel, Amerika'da Kabusu Yaşamış: Sana İhtiyaç Yok, Dön Git Ülkene

Güncelleme:

Hakan Akkaya'nın 12 Eylül'de 'New York Moda Haftasında düzenlediği defilede boy gösteren Çağla Şıkel, "Çok katılardı. Resmen 'Sana ihtiyacımız yok. Dön git ülkene' tarzında davranıyorlar" dedi.

Ünlü modeller Çağla Şıkel ile Özge Ulusoy, Hakan Akkaya'nın 12 Eylül'de ' New York Moda Haftası'nda düzenlediği 'Hepimiz Biriz ve Aynıyız' adlı defilesinde yabancı mankenlerle podyuma çıkmıştı. Burada gösterdiği performanslar herkesi kendine hayran bırakan Çağla Şıkel, Formsante dergisine verdiği röportajda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"ELLERİ BUZ KESMİŞ, TİTRİYORDU"

"Özge'nin yanımda olması çok iyi geldi" diyen Şıkel "Bana 'çok heyecanlısın, beni de geriyorsun' dedi. Benden önce podyuma çıktı. Yürüyüşü bitirdiğinde elleri buz kesmiş, titriyordu" dedi.


"DUYGUSUZ VE KÖTÜ DAVRANIYORLAR"

Türkiye şartlarına göre Amerika'da insanların bir hayli katı ve acımasız olduğuna dikkat çeken Şıkel, açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı: "Amerika'da insanlar çok katı, duygusuzlar ve kötü davranıyorlar. Asla New York'ta yaşayamam. Ülkemde o kadar çok sevgi görüyorum ki, soğuk insanların arasında yapamam.


"SANA İHTİYACIMIZ YOK, DÖN GİT ÜLKENE"

Resmen 'Sana ihtiyacımız yok. Dön git ülkene' tarzında davranıyorlar. 1998'de yurt dışından mankenlik teklifi almış ama teklifi kabul etmemiştim. Belki dünya çapında tanınacaktım ancak Türkiye'deki kadar mutlu ve huzurlu olmayacaktım."



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Akkaya New York Moda Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title