Haberler

    Oyuncu Çağatay Ulusoy, Osmanlı dizisiyle ekrana dönüyor

    Güncelleme:

    Kariyerine internet üzerinden yayınlanan Hakan Muhafız dizisiyle devam eden Çağatay Ulusoy, uzun bir süre sonra TRT'de yayınlanacak bir Osmanlı dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

    Uzun bir süredir televizyon projelerinde yer almayan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, ekranlara geri dönme kararı aldı. Oyuncu, TRT ekranlarında yayınlanacak bir Osmanlı dizisinde başrol oynayacak.

    SAKAL BIRAKMAYA BAŞLADI

    Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatını anlatacak dizide başrol oynayacak olan Ulusoy, 2 ay sonra başlayacak çekimler için sakal bırakmaya başladı. Dizi TRT'nin Diriliş Ertuğrul'dan sonra çektiği dev prodüksiyonlu yeni proje olacak. Dizide başka hangi oyuncuların rol alacağı ve ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Barbaros Hayreddin Paşa ulusoy Magazin Haberler

    500

    Yorumlar (35)

    Doğrucu Davut:

    İyi de neden bu kişi Osmanlı dizisinde başrol oynayacak? Memlekette yiğit mi kalmadı? Aktör mü kalmadı, oyuncu mu kalmadı? Niye her filmde her dizide tanıdık isimler tanıdık yüzler görüyoruz? Mimikleri bile değişmiyor. Yokmu fırsat verip imkan verip yıldızını parlatacağınız vatan evlatları? Hep aynı karakterler bıktırdı!!!

    16
    19
    yanıtYanıtla
    Onur kılıç:

    Dünyanın en iyi erkek oyuncusu Çağatay Ulusoy o yüzden kardeşim

    yanıt3
    yanıt8
    NEALAKA:

    BU ADAM YİĞİT DEĞİLMİ BAŞARILI İNSANLAR NEDEN TAKDİR EDİLMEZ NE TUHAFSINIZ TABİ BU OYNAYACAK KENDİNİ KANITLAMIŞ DİĞERLERİDE FERAYYA SÜREYA DİZİLERİNDE OYNASIN ÖYLE YOLA DÜŞSÜNLER

    yanıt5
    yanıt4
    ATIL KURT:

    Çok lazım Osmanlı Osmanlı arkadaş Selçujlu çekin Büyük Hun İmp. Çekin. Karaoğlan baubora olsun Ötüken olsun. Tarkan çekin yahu. Tarkan ve Atıl Kurt. .

    11
    23
    yanıtYanıtla
    Atilla:

    Sen git youtubede battal gazi serileri tarkan serileri felan izle izlerken yukardan uçak geçsin adamın kolunda rolex saat at kovalarken tren yolu kessin :D:D hey yavrum hey

    yanıt4
    yanıt1
    Gök Börü:

    Bırak. Çekilenler zaten birşeye benzemiyor. Tamamen kurgu ve çizgi film karakterlerine benzetmişler kahramanları. Bir de oraya bulaştırmasınlar.

    yanıt0
    yanıt2
    sait:

    bunuda oyuncu die oynatıyorlar ya valla pess

    11
    21
    yanıtYanıtla
    Ares:

    Seni oynayalım nasıl olur

    yanıt10
    yanıt4
    Mal Sait:

    Yok gel sen oyna

    yanıt0
    yanıt0
    yardır:

    ya Ersinin bir iti öldü Türkiye çalkalandı. . . bu memlekette ne ana kuzuları şehit oluyor böyle değer görmüyor ayıptır daa yeter artık. . . .

    11
    7
    yanıtYanıtla
    Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title